Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak poznáte, že jste v posteli ta nejlepší, jakou kdy měl

28. listopadu 2017 | 06:00

Je celkem na čase, abyste se konečně pochválila. Jste skvělá milenka a váš partner je ten nejšťastnější muž na planetě. Sex s vámi je jako výbuch sopky, ale i procházka rozkvetlou zahradou. Dokážete, aby zapomněl na všechno kolem a užíval si jen vášně mezi vašimi nahými těly.

Moc dobrá na to, aby se vás vzdal
Pokud se vám pořád ozývá a nedá si pokoj, přestože vám třeba tvrdil, že má vážný vztah, tak to jen potvrzuje, jak moc jste dobrá. Jestliže nemůže přestat myslet na to, jaké to s vámi bylo, pak byste měla být na sebe hrdá. Druhá věc je, jak se s tím vyrovná vaše morálka.

Chcete být ještě lepší milenkou? Podívejte se na video: 

Video se připravuje ...
Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

Nikdy nespěchá
Muži jsou většinou se vším rychle hotoví. Pokud chtějí sex, umějí být dobří milenci, ale ne vždy se postarají i o vás, často se ženou do finále. Pokud se váš objekt zájmu nikam nežene, vychutnává si každou chviličku a oddaluje vše, co to jen jde, potom je jasné, že jste dobrá.

Vždy mu dáváte něco víc
Jste ta nejlepší, kterou měl, protože mu pokaždé ukážete nějaký nový kousek, chcete zkusit novou polohu a víte, že se vaše snaha zúročí.

Je vášnivý
Když jste spolu v posteli, je vášnivý, dává vám vše, co má. Je to, jako byste byli ponořeni jeden do druhého, dvě těla v jednom. Vy spolu nemáte jen sex, vy se milujete. Je to úžasné – a kdo by něco takového opouštěl?

Nechodíte spolu, ale pořád s vámi chce být
Žít singl život a dávat si sexuální dostaveníčka není v dnešní době vůbec nic náročného. Dokonce existují aplikace a váš nový milenec může být jen jedno kliknutí daleko. Pro něj ovšem neexistuje jiná volba, vy jste ta jediná, se kterou chce trávit čas. 

Soustředíte se na detaily
Dovést muže k orgasmu není tak těžká věc, ovšem vy máte jedno eso v rukávu, které dělá právě ten rozdíl mezi skvělou milenkou a tou průměrnou. Soustředíte se na detaily, na maličkosti, o kterých víte, že mu dělají dobře a že ho vzrušují víc než cokoli jiného. Muži jsou jako stroje, když mačkáte ty správné čudlíky, máte je úplně v hrsti, a to je přesně to, co vy umíte.

Cítíte se jako dokonalá milenka? Užívejte si dokonalý sex, ale nepočítejte s tím, že vás bude držet za ruku, až budete mít teplotu, a už vůbec si neplánujte, kolik spolu budete mít dětí. Ruku na srdce, milé přítelkyně, žijete s mužem, se kterým jste zažila nejlepší sex? A stála byste vůbec o soužití s ním?