Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Skvělá zpráva: Ženy se širokými boky jsou více sexy

Milujte své široké boky, zajišťují vám atraktivitu u mužů.
25. dubna 2014 | 06:00

Trápíte se tím, že máte boky jako Věstonická venuše? Zapomeňte na smutky, podle nejnovějších studií jsou ženy se širokými boky pro muže atraktivnější a mají více sexuálních partnerů i sexu na jednu noc.

Muži milují široké boky už odpradávna, stačí se podívat na největší sex symboly jednotlivých období. Ať už muži obdivovali Věstonickou venuši, Marylin Monroe nebo Jennifer Lopez a Beyoncé, vždy se jednalo o krásku s větším pozadím. Podle studie provedené profesorem Colinem Hendrie, mají muži v sobě zakořeněný pud, který jim velí, že ženy se širokými boky jsou plodnější a snáze rodí děti. A tento pud je neopustil ani v dnešní době, kdy jsou časopisy plné vyhublých až anorektických modelek, které my ženy obdivujeme.

Vystoupení na Superbowl.
Autor: EPA
Co jsou to široké boky

„Sexuální atraktivita žen a jejich aktivita je částečně ovlivněna šířkou jejich boků, která má vliv na porod a s ním související komplikace,“ říká profesor Hendrie. Za tzv. „plodné boky“ jsou podle odborníků označovány ty, jejichž rozměry měřené mezi kyčelními kostmi, přesahují 36 centimetrů. Ženy s takovými boky jsou pak pro muže sexuálně atraktivnější a mají v průměru o 2 partnery za život více, než ženy s boky užšími než 31 centimetrů a také je u nich pravděpodobnější, že budou mít sex na jednu noc. Jak je tedy vidět, ženy s větším zadkem jsou sexy a umějí si užívat život více, než „hubeňourky“.