Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Anální, nebo vaginální sex? Muži řekli, kterému dávají přednost a proč!

30. listopadu 2017 | 06:00

Proč někteří muži tolik touží po análním sexu? V čem je jiný než běžný vaginální? Daly jsme dohromady pár názorů opravdových mužů. Možná i pro vás bude zajímavé vědět, jak rozdíl mezi těmito dvěma sexuálními praktikami vnímají. A které nakonec dávají přednost? 

Václav

Vaginální sex dává pocit tlaku podél celé délky penisu, kdežto anální sex má tlak pouze v místě análního otvoru. Na druhou stranu tlak je tam silnější než ve vagině, a ještě ho umocňuje fakt, že tu není žádné přirozené zvlhčování. Anální sex je také ještě pořád trochu tabu, takže je to praktika, která láká. Pro mě ale nakonec není lepší než vaginální sex.

Honza

Abych řekl pravdu, tak jediné, co na tom většinu chlapů rajcuje, je to, že "vaše holka, žena, zkrátka partnerka, dělá něco, co ostatní běžně nedělají". Je to trochu přisprostlé a pocit, že to pro vás udělá, že ji máte v sexuálním područí, je to, co dělá anální sex jiným. 

Podívejte se na video, kde expertka radí, jak vybrat anální hračku:

Video se připravuje ...
Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič

Martin

Pro mě je anální sex rozhodně méně atraktivní než běžný sex. Nejvíce mě odrazuje to, že se na něj musí člověk připravovat, tedy speciálně partnerka. Různá dietní opatření, výplachy a kdovíco ještě. Nerad uvádím ženy do rozpaků, což se stává, když na kondomu zůstanou kousky exkrementů. 

Jaroslav

Anální oblast je mnohem citlivější než vagina a mně to nevyhovuje, bojím se, že partnerce ublížím. Jinak mám pocit, že muž právě kvůli tomu, že mu partnerka dovolí tuto praktiku, cítí důvěru a také moc. Moc je velké afrodiziakum. 

Petr

Vaginální sex poskytuje mnohem širší spektrum pocitů, vagina má zajímavější texturu, je vlhká a zkrátka super. Moje potěšení z análního sexu pramení z několika věcí. Miluju zadečky, a když ho vidím, mám chuť se do něj dostat. Je tu aspekt tabu, který mě rajcuje, a také to, jak na anální sex reagují ženy. Kdyby se jim to nelíbilo a způsobovalo jim to nepříjemné pocity, tak bych to nedělal.