V 74 letech má tělo modelky. Seniorka prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled

V 74 letech má tělo modelky. Seniorka prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled
Foto: instagram.com/spoletorentals
10. června  2023 
 06:00

Opravdu vás neklame zrak. Čtyřiasedmdesátiletá Norma Williams má pár let před osmdesátkou nejlepší formu svého života a její štíhlé tělo jí závidí mnohem mladší ročníky. Dříve jí její váha kolísala, ale naučila se jídlo neřešit a dopřát si vše, na co má chuť. Díky tomu si energická babička užívá života plnými doušky.

Norma pochází z anglického Blackpoolu, v mládí žila v Londýně a snažila se prorazit jako modelka. Pak ale přibrala a roky se stravovala nezdravě. Neustále počítala kalorie a své tělo spíše týrala. Trvalo jí dlouhých třicet let, než začala mít nad jídlem kontrolu a přišla na to, co jejímu tělu sedí nejvíc. Nečekejte, že za její perfektní figurou stojí nesmyslné diety. Miluje sušenky, pečivo a víno a rozhodně se těchto pochutin nechce vzdát. Se svým přítelem navíc žije v Itálii a tam se zkrátka dobrého jídla vzdává velmi těžko.

VIDEO: Podcast Restart: Mýty a fakta o stravě a hubnutí...

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Mýty a fakta o stravě a hubnutí • VIDEO: Videohub

Mlsání tak vyvažuje pravidelným pohybem. Denně ujde okolo devíti kilometrů a pravidelně chodí také do posilovny. Důležité je podle Normy také nastavení mysli. Už dávno se přestala stresovat svým věkem a díky tomuto pozitivnímu přístupu se cítí v té nejlepší životní formě. "Po padesátce jsem najednou byla plná energie, a to mě přimělo k životu, který žiji teď. Lidé jsou jednoduše v šoku, když zjistí, kolik mi je. I cizí lidé mě zastavují a zdvořile se mě ptají, kolik mám roků. A všichni mladí mi říkají, že v tomto věku chtějí vypadat jako já,“ pochvaluje si Norma. Jejím velkým snem je projít se po přehlídkovém mole. Chtěla by tak dokázat, že modelkou se může stát žena v každém věku.

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji