Neskutečné proměny: Podívejte se, jak se lidé změnili poté, co zhubli polovinu své váhy

Neskutečné proměny: Podívejte se, jak se lidé změnili poté, co zhubli polovinu své váhy
Foto: brightside.me
3. srpna  2024 
 05:00

Shodit nadbytečná kila bývá většinou boj. Člověk to na cestě za vysněnou postavou chce několikrát vzdát a chce to opravdu pevnou vůli a odhodlání, aby došel až do cíle. Pokud se i vy snažíte zhubnout a chybí vám dostatek motivace, možná inspiraci najdete v těchto lidech. Ti to totiž nevzdali a rázem se z nich stali noví lidé. 

Některým šťastlivcům byla do vínku dána atletická postava, jiní zase mohou sníst naprosto cokoliv a nikdy nepřiberou. Pak jsou tu ti ostatní, kteří tloustnou už při pouhém pomyšlení na jídlo a každé shozené kilo je pro ně boj. Nemají to zkrátka zadarmo. Cesta za vysněným tělem bývá většinou trnitá. Lidé se často upínají k nesmyslným dietám, které jim vydrží jen chvíli a někdy to zkrátka trvá, než člověk najde ten pravý způsob, jak se nadbytečných kil zbavit. 

VIDEO: Lucie Petřek Michalcová: Jak zhubnout 10 kilo?

Video se připravuje ...
Lucie Petřek Michalcová: Jak zhubnout 10 kilo? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Jakmile ale najedete na tu správnou cestu, jste rázem nezastavitelní. Stejně jako lidé ve fotogalerii, kteří svým proměnám obětovali mnoho času a úsilí, ale dnes nelitují jediné minuty. Díky trpělivosti a vytrvalosti se totiž zbavili velkého břemena a dnes jsou šťastnější než kdy dřív. Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na jejich neuvěřitelné proměny. U některých se vám ani nechce věřit, že se jedná o stejné osoby. 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji