Snoubenec ji opustil, protože byla moc tlustá. O dva roky později se stala Miss Velké Británie

Snoubenec ji opustil, protože byla moc tlustá. O dva roky později se stala Miss Británie
Foto: instagram.com/jenatkinmusic
4. června  2023 
 06:00

Jen Atkin měla pocit, že potkala svou životní lásku, a byla štěstím bez sebe, když ji její přítel požádal o ruku. Bohužel na ni nečekal šťastný konec a ke svatbě nikdy nedošlo. Její snoubenec si to totiž na poslední chvíli rozmyslel, protože mu Jen připadala příliš tlustá. To však netušil, jak mu mladá dívka nakonec vytře zrak. 

Před rozchodem vážila Jen přes sto kilogramů. Nestravovala se zrovna zdravě, holdovala tučným jídlům, slazeným nápojům a nevynechala ani různé cukrovinky. Jejímu snoubenci se nadbytečná kila ale přestávala líbit a nakonec se rozhodl, že Jen kvůli nadváze opustí. "Byla jsem naprosto zničená, myslela jsem, že se mi zhroutil svět, nakonec to ale bylo to nejlepší, co mě kdy potkalo," uvedla mladá žena.

VIDEO: Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak, říká odbornice...

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak říká odbornice • VIDEO: Videohub

Nakonec se rozhodla, že se přestane litovat, a odhodlala se k razantní změně. Kompletně změnila jídelníček, začala cvičit několikrát týdně a brzy se dostavily výsledky. Nakonec dokázala zhubnout o neuvěřitelných padesát kilogramů. Z nešťastné boubelky se brzy stala atraktivní žena se zdravým sebevědomím, která se neváhala přihlásit do několika soutěží krásy.

Vyhrála Miss Scunthorpe a před pěti lety skončila druhá v Miss Anglie. Ani ve snu však netušila, že by mohla vyhrát celostátní soutěž Miss Velké Británie. "Jsem neuvěřitelně poctěna, že jsem se stala 75. Miss Velké Británie, je to absolutně úžasné,“ neskrývala nadšení Jen Atkin. "Je vidět, že tvrdá práce se opravdu vyplácí. Moje tělo se změnilo, ale osobnost zůstala stejná,“ dodala královna krásy, která nakonec našla své štěstí. Dnes je z ní vdaná paní.

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji