Hubnoucí tajemství celebrit: Jak se dostaly do formy Adele nebo Christina Aguilera?

  • Hubnoucí tajemství celebrit: Jak se dostaly do formy Adele nebo Christina Aguilera?
    30. ledna  2024 
     05:00

    První měsíce nového roku vyloženě vybízí k tomu, abychom začali zase nanovo a něco změnili. Nejeden z nás se proto uchyluje k různým dietám a pravidelnému cvičení. Stejně jako nás to zezačátku rychle popadne, tak stejně tak rychle přejde a motivaci hledáme jen stěží. Inspirací pro vás možná budou tyto slavné krásky, které se do toho pořádně opřely, vydržely a dnes vypadají skvěle! Jaké je jejich tajemství úspěchu?

    Hubnutí není žádný med. Často musíte strávit desítky hodin ve fitku, neustále si musíte počítat kalorie a vzdát se svých oblíbených pochutin. Jakmile ale jednou překonáte tu největší krizi a opravdu se do své proměny ponoříte, výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a ten pocit, kdy stojí před zrcadlem úplně nový člověk, je k nezaplacení. Neskutečných proměn dosáhly také slavné hvězdy a my vám prozradíme, jak to dokázaly.

  • Adele (33)

    Adele se začala před očima svých fanoušků proměňovat v roce 2019. Zpěvačka moc dobře věděla, jaké to je nosit nějaká ta kila navíc, a dennodenně se musela vypořádávat s kritikou. Zlom nastal v okamžiku, kdy se rozešla se svým manželem a nebyla na tom úplně dobře. Potřebovala zaměstnat hlavu, a tak začala cvičit. Z baculaté dámy se najednou stala sexy diva. A její recept? "Ráno posiluju, pak jdu na procházku nebo se věnuji boxu, večer si dám kardio. Nedržím žádné radikální diety ani přerušované půsty, zkrátka nic. Naopak jím mnohem více, protože hodně cvičím," uvedla.

    Hubnoucí triky celebrit
    Autor: profimedia.cz

    4 zlozvyky, kterých se zbavte, pokud chcete trvale zhubnout!

    Video se připravuje ...
    4 zlozvyky, kterých se zbavte, pokud chcete trvale zhubnout • VIDEO: iStock.com/ccmixter.org

  • Christina Aguilera (41)

    Také popová zpěvačka musela několikrát za život bojovat s výkyvy váhy. Dlouho se potýkala s jojo efektem a se svým tělem nebyla vůbec spokojená. Nakonec mamince dvou dětí pomohla úplně jednoduchá věc – zahodila domácí váhu a začla mít radost z pohybu. Pravidelné cvičení, jóga, box, posilování s činkami a kardio, které nakopává metabolismus - to je její recept. Samozřejmě nezapomíná na zdravou stravu. 

    Hubnoucí triky celebrit
    Autor: profimedia.cz

  • Kelly Osbourne (37)

    Váha Kelly Osbourne byla médii neustále propírána a dcera slavného zpěváka Ozzyho Osbourna byla neustále vystavována tlaku a ne zrovna lichotivým poznámkám. Kelly se začala více zajímat o zdravý životní styl a o to, co jí. Zároveň ji k parádní postavě dopomohlo pravidelné cvičení s trenérem a také tanec. Kelly se totiž zúčastnila americké soutěže Dancing with the Stars a díky tomu se jí podařilo shodit další kila. Zároveň otevřeně přiznala, že podstoupila operaci, při které jí zmenšili žaludek, avšak i po tomto zákraku musí zdravě jíst a hýbat se. 

    Hubnoucí triky celebrit
    Autor: profimedia.cz

  • Rebel Wilson (41)

    Neskutečnou proměnou prošla také komička Rebel Wilson, která má dole už třicet kilogramů. K její postavě snů jí pomohl trenér a výživový poradce, který jí nastavil jídelníček tak, aby byl vyvážený a dal se dodržovat delší dobu. Herečka jí třikrát denně, soustředí se hlavně na to, aby jídelníček obsahoval více zeleniny a ryb, pije minimálně dva litry vody denně, jídlo jí malou lžičkou a nikdy nezapíjí. Jednou až dvakrát týdně vynechává večeři a denně se věnuje pohybu v podobě běhu, návštěv posilovny, jógy či plavání. 

    Hubnoucí triky celebrit
    Autor: profimedia.cz

/
Autor: REDAKCE, Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji