KetoMix na vlastní kůži – díl 3.: Za 5 týdnů o 13 kilo lehčí a plná energie

KetoMix na vlastní kůži – díl 3.: Za 5 týdnů o 13 kilo lehčí a plná energie
21. května  2021 
 11:49

Rychle, pohodlně a bez hladovění. Zní to jako pohádka, ale je to realita. Hubnutí s pomocí nízkosacharidových produktů vážně funguje. Ověřuji si to na vlastní kůži, tedy spíš na vlastní sádlo, které viditelně mizí. Půjde ale váha pořád takhle dolů? A podaří se mi dosáhnout svého vysněného cíle? Pojďte se mnou v dalším dílu seriálu sledovat mou cestu za vysněnou postavou.

Je to zázrak, chce se mi zvolat pokaždé, když jednou týdně stoupnu na váhu a vidím, že ručička pořád klesá. I když tak rychle jako v prvních dvou týdnech to už bohužel není. Přesto se týdenní úbytek pohybuje v průměru mezi 2 a 3 kily, což je ideální rychlost. I když jsem zpočátku byla skeptická, rozhodnutí vyzkoušet hubnutí s pomocí nízkosacharidových produktů KetoMix rozhodně nelituji.

 

Rychlost přípravy je nedocenitelná

Každý, kdo se někdy rozhodl hubnout, ví, že je třeba nejen odhodlání, ale i čas na shánění vhodných surovin, vymýšlení vyvážených pokrmů a také na jejich přípravu. Hodně času. A ten většina z nás prostě nemá. Děti, partner, práce, domácnost... A na nás už zkrátka často čas nezbývá. Já na tom nejsem jinak. I když jsem si nechala vypracovat drahý jídelníček od renomovaného výživového poradce, dopadlo to tak, že nakonec po pár dnech skončil v šuplíku.

I to jsou důvody, proč jsem se tentokrát rozhodla vsadit na dietu v „pytlíčkách“, ke které jsem v minulosti byla skeptická. A dobře jsem udělala. Je to totiž sázka na jistotu. KetoMix ušetří čas, a co je nejdůležitější, skutečně funguje. Jednotlivé pokrmy jsou připravené do 5 minut, a navíc dodají tělu přesně to, co potřebuje, aby při hubnutí nestrádalo. Obsahují veškeré vitaminy a minerální látky, které tělo během hubnutí potřebuje. Zkrátka "značka Ideál“.

Nenechat se odradit neúspěchem

Za těch 5 týdnů, co dietu držím, jsem zatím zhubla o 13 kilo, což je skvělé. Nebudu ale zastírat, že to nebyla jen procházka růžovou zahradou. Vedle ketochřipky v začátku diety, kvůli které jsem málem skončila hned v prvním týdnu, přišla i další krize. A to tehdy, když mi po třetím týdnu ručička váhy najednou místo dolů poposkočila o tři kila nahoru.

Na vině byly menstruace, která přišla mimo svůj termín, a v těle zadržená voda. Počítejte s tím, že se vám při hubnutí tak trochu rozhodí cyklus. Tělo se s poměrně rychlým úbytkem váhy vyrovnává po svém. Podstatné ale je nenechat se případným pohybem váhy znovu nahoru odradit. Já jsem měla namále, naštěstí jsem ale nepodlehla. Bylo by to chyba.

Důležité je nepodvádět!

V minulém díle mého hubnoucího seriálu jsem se zmínila o facebookové skupince KetoMix poradna CZ & SK, kde se lidé držící tuto dietu navzájem podporují, vyměňují si zkušenosti, sdílí své recepty na pokrmy z výrobků KetoMix a mohou se také ptát výživových poradkyň, když si něčím nejsou jisti. Ta poradna je skutečně skvělá. Jedna věc mě ale hodně překvapila. A to urputná potřeba řady lidí podvádět, nějakým způsobem obejít předepsaný režim. Nedivím se, že s takovým přístupem jim hubnutí nejde tak, jak by si představovali. Porušují totiž téměř všechna pravidla režimu, která jsou jednoduchá a jasně daná. Produkty KetoMix se snaží nahradit těmi běžnými ze supermarketu, které jim třeba chutnají víc, přidávají si potraviny, které nejsou vhodné.

Já mám taky samozřejmě různé chutě, nebudu tvrdit, že ne, ale když už jsem se rozhodla do toho jít, bylo by přece škoda zkazit si to třeba oplatkou nebo levnějším pečivem. Jídelníček je jasně daný a v přehledné brožuře, kterou každý v balíčku s produkty dostane, je přehledně popsáno, co, kdy a v jakém množství se navíc k produktům může. V sortimentu KetoMix navíc člověk najde vynikající proteinový chléb, upéct si může báječné houstičky, chuť na sladké zaženou proteinové tyčinky, palačinky, sušenky, ale i čokoláda nebo třeba nepřekonatelně lahodný lískooříškový krém se stévií či různé čekankové toppingy a sirupy. A zkrátka nepřijdou ani ti, kteří si rádi dají skleničku vína. I to se totiž dá na stránkách společnosti objednat.

Poslední 3 týdny přede mnou

Pomalu, ale jistě se blížím do finiše. Za mnou už je 5 týdnů s dietou KetoMix, kila i centimetry z mého těla úspěšně mizí a já doufám, že teď už se mi podaří mnou daný cíl pokořit. Tak mi držte palce a už brzy se můžete těšit na poslední článek o mé cestě za vysněnou postavou.

A jestli uvažujete o tom, že byste rádi do léta shodili nějaké to kilo, jděte do toho. Ještě pořád to můžete stihnout. Mně první balíček s měsíční kúrou dorazil už za dva dny od objednání, takže dlouho neváhejte! Garantuju vám, že když nebudete podvádět, můžete už za pár týdnů obléknout nové plavky – o nějakou tu velikost menší.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji