Zhubněte a zajistěte si, že zůstanete zdraví!

Zhubněte a zajistěte si, že zůstanete zdraví!
Prezentace klienta
  16. dubna  2021 
 00:00

Není tajemstvím, že nadměrná váha a obezita zásadně ovlivňuje zdraví člověka. Ať už jde o vznik civilizačních onemocnění, kterými lidé s nadváhou trpí mnohem častěji, nebo těžší průběh virových infekcí, včetně té, která vloni postihla celý svět.

Česká republika se dlouhodobě umísťuje na předních příčkách statistik lidí s nadváhou a obezitou. Statistika je jedna věc, začít ale musí každý u sebe. Průzkum Českého statistického úřadu ukazuje, že 47 procent mužů trpí nadváhou a každý pátý je obézní. U žen je toto číslo sice menší, ale i tak alarmující. Třetina českých žen má nadváhu a 18 procent se řadí už do kategorie obézních. Bohužel tomuto trendu neunikají ani mladí lidé. Váha u dívek statisticky stoupá.

 

Víte, co jíte?

Za nadváhu a obezitu můžete vinit dnešní uspěchanou dobu, která na vás tlačí, a kvůli tomu pak nezbývá čas si v klidu připravit dopolední či odpolední svačinu. Obědy děláte ve spěchu a nestihnete tak ani přemýšlet o tom, jak by to šlo i zdravě. Schází vám to nejdůležitější - čas. A proto není divu, že jako nejrychlejší způsob často volíte polotovary, které jsou hotové do 10 minut, případně jídlo pro sebe i děti řešíte ve fastfoodech. Jde to ale i jinak a nebrání tomu ani práce na home office, musíte jen chtít.

Houbové rizoto
Autor: KetoMix

Chybí vám motivace? Myslete na své zdraví

Pokud se už dlouho chystáte zhubnout, a doposud vám chyběla motivace, zkuste se zamyslet nad svým zdravím. Cítíte na sobě, že vám vaše tělo začíná překážet? Omezuje vás v pohybu, špatně se vám dýchá, trpíte návaly a zkrátka se ve svém těle necítíte dobře? To je na čase se sebou něco začít dělat.

 

Jak začít?

Naše rada zní, svěřte se do rukou odborníků, kteří vám poradí, dietu sestaví a dodají na klíč a vy tak nebudete muset nic zdlouhavě studovat a řešit. A výsledek tak budete mít zaručen. S pomocí KetoMixu zhubnete rychle, trvale a hlavně bez námahy, stejně jako více než 100 000 zákazníků před vámi. Když omezíte sacharidy, tělo musí přejít na jiný zdroj paliva, aby mohlo nadále fungovat. Samo si začne vytvářet ketony z vašich tukových zásob. Do běžného života po dietě si s KetoMixem odnesete hlavně zásady zdravé výživy, které jste předtím neměli.

Koprovka
Autor: KetoMix

KetoMix – to je rychlé a snadné hubnutí

Někdy není snadné se v přemíře informací zorientovat. Výživové poradkyně KetoMix jsou vám proto k dispozici každý den. Na www.ketomix.cz najdete velké množství jídel a produktů. Všechna jsou bez přidaných chemických látek a glutamátů. Proteinové koktejly KetoMix jsou zákazníky hodnoceny jako chuťově nejlepší na trhu, a dokonale vás zasytí. Stejně tak si pochutnáte i na ostatních jídlech. Více na www.ketomix.cz.

 

Proč zvolit KetoMix?

  •  1. Účinné hubnutí bez hladovění a cvičení.
  • 2. Rychlý a trvalý výsledek bez jojo efektu.
  • 3. Bez přidaných glutamátů a chemických přísad.
  • 4. Produkty vhodné pro celiaky a vegetariány.
  • 5. Vitamíny a minerální látky pro podporu imunity.
  • 6. Výběr z desítek plnohodnotných jídel.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji