KetoMix na vlastní kůži: Zhubnu s populárními produkty o 15 kilo za 2 měsíce? Je to výzva!

KetoMix na vlastní kůži: Zhubnu s populárními produkty o 15 kilo za 2 měsíce? Je to výzva!
8. února  2021 
 11:14

Také jste si dali předsevzetí, že do léta shodíte nějaké to kilo? Já ano, už poněkolikáté. A tentokrát to chci opravdu dotáhnout do konce. Ne stále jen opakovat, že od pondělí začínám. Protože ale vím, že každodenní počítání kalorií a příprava jídel do krabičky nejsou zrovna moje hobby, rozhodla jsem se vyzkoušet hubnutí s pomocí hotových nízkosacharidových produktů. Bude to fungovat? Uvidíme! Pojďte se mnou v novém čtyřdílném seriálu sledovat mou cestu za vysněnou postavou.

Najděte si ten správný důvod

Důvodů, proč bychom chtěli zhubnout, se najde dost. Ať už jsou to stávající zdravotní komplikace, o velikost menší kalhoty ve skříni, nové sexy bikiny na dovolenou nebo třeba touha cítit se a vypadat lépe. A vůbec nezáleží na tom, jaké číslo nám teď aktuálně ukazuje ručička váhy. Někdo touží shodit „jen“ pár kilogramů, jiný třeba i třicet. A když je ta správná motivace, nic není nemožné.

Důvodem, který přinutil mě se do toho letos konečně pustit a vytrvat, se stala především má čerstvě pětiletá dcera. Nejsem už nejmladší, na narozeninovém dortu jsem loni sfoukla pětačtyřicet svíček, a ráda bych s ní udržela tempo, ať už při hrách nebo při sportu. To se ale s tělem metráčka zvládnout nedá.

Moje rada:
Nikdy se do hubnutí nepouštějte jen proto, že to po vás chce někdo jiný. Pokud to ovšem není váš lékař. Nátlak partnera není tím nejlepším důvodem proč začít hubnout. Úspěch se dostaví, jen pokud o tom budete vnitřně přesvědčeni vy sami.

Život v začarovaném kruhu

Oplácaná jsem byla od mala. Sudičky mi do vínku daly typicky slovanskou postavu, zkrátka holka krev a mlíko. S váhou jsem tak bojovala už v dobách dospívání, tehdy ještě úspěšně. Hodně jsem sportovala, dvakrát týdně chodila do posilovny, pravidelně plavala a hlídala si, co jím. S přibývajícími roky a vzrůstajícím pracovním nasazením ale bohužel ubývalo času jak na jídlo, tak i na pohyb. A to se samozřejmě projevovalo na mé postavě.

Žila jsem tak v začarovaném kruhu. Přibírala jsem, následně úspěšně držela všemožné diety, které zrovna frčely, abych po pár letech zase skončila na původní váze. V těhotenství jsem kupodivu nijak extra nepřibrala, do porodnice jsem šla jen o osm kilo těžší, kvůli stresu a kojení jsem pak shodila neuvěřitelných třicet kilogramů. Jenže uplynuly tři roky ode dne, kdy jsem dceru odstavila, a na váze se znovu objevilo děsivé třímístné číslo. A já si řekla dost!

KetoMix jako sázka na jistotu

Rozhodla jsem se, že tentokrát nebudu zkoušet žádné nezdravé jednostranné diety. Protože jsem jako matka samoživitelka poměrně časově vytížená, a navíc se ještě starám o pětadevadesátiletého dědu, potřebovala bych něco, co mi nezabere příliš času. Nechala jsem si sice na podzim vypracovat jídelníček na míru, ale abych si začala nákupy plánovat, vařila jen pro sebe a všechno jídlo navíc vážila, potřebuju nakopnout. A to nejlépe tak, že se do začátku zbavím alespoň deseti kilogramů.

Vsadila jsem na jistotu a zvolila KetoMix, s nímž před pár měsíci zhubly dvě mé kamarádky a před rokem i kolegyně v práci. A ne málo. Abych měla záruku, že to nevzdám, vybrala jsem si a objednala rovnou kompletní dietní plán na celé čtyři týdny. Výhodou těchto plnohodnotných nízkosacharidových produktů je jednoduchá a rychlá příprava, která zabere jen pár minut. Navíc tělo během diety nijak nestrádá, všechny pokrmy a nápoje jsou totiž nejen chutné, ale navíc obsahují veškeré vitaminy a minerální látky, které tělo během hubnutí potřebuje.

A je opravdu z čeho vybírat. Od neutrálního proteinového koktejlu s řadou příchutí přes několik druhů polévek, pečivo, těstoviny, omelety, palačinky, sladké tyčinky až k chipsům a nachos, které si můžete vychutnat třeba večer u televize se skleničkou keto vína. No uznejte sami, nezní to báječně? Balík už mám doma a zítra začínám. Tak mi držte palce a za dva týdny se můžete těšit na další článek, tentokrát už o tom, jak tuhle nízkosacharidovou dietu zvládám, jaká jsou její pozitiva i negativa a o kolik už jsem zhubla.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji