Jak vtančit do plesové sezony se štíhlou postavou

Jak vtančit do plesové sezony se štíhlou postavou
Prezentace klienta
  26. ledna  2015 
 00:00

Vánoční svátky jsou dávno za vámi, ale kila navíc z mlsání a rodinných oslav se vás stále drží? A vy potřebujete dokonalou postavu třeba na ples? Můžete zkusit nějakou rychlou dietu, cvičení a potravinové doplňky určené ke shazování váhy, které mimo jiné zvyšují pocit nasycení a potlačují chuť k jídlu. 

S Novým rokem pak hned přicházejí předsevzetí týkající se hubnutí, cvičení a zdravého stravování. Rychlé řešení potřebujeme hlavně v případech, kdy nás čeká společenská divadelní a plesová sezona, kde se chceme blýsknout v nádherných róbách štíhlé jako proutek. Těžko ze dne na den přesvědčíme svůj organismus, aby se smířil s mnohem menším příjmem potravy a větším výdejem energie. Naštěstí je tu Procera, přípravek na hubnutí, který se shazováním vánočních kil pomůže.

Autor: http://www.lekarnaave.cz/procera-90-tobolek

Zvyšte pocit sytosti a snižte pocit hladu!

Snahy o vylepšení postavy po svátečním hodování patří u spousty z nás k novoročním rituálům. Výsledky může zlepšit užívání nového doplňku stravy Procera. Zejména tam, kde chybí pevná vůle, se hodí účinný pomocník v tabletách. Lákavé pokrmy vás nechají chladnými – a nejen to: kromě potlačení chuti na jídlo a zvýšení pocitu nasycení zlepšuje Procera i zažívání a podporuje celkovou detoxikaci organismu.

Autor: http://www.lekarnaave.cz/procera-90-tobolek

Staňte se zdravějšími a krásnějšími!

Je to vlastně velmi jednoduché. Po požití se tableta během půlhodiny v žaludku rozpustí a zvětší svůj objem. Vznikne gelová hmota, která zaplní žaludek a zároveň zpomalí trávení. Pocit hladu se omezí na delší dobu. Dalšími pozitivními účinky jsou vnitřní očista organismu a zlepšení zažívání díky tvorbě probiotických kultur, stabilizuje se hladina cukru a také cholesterol se udržuje na normální hladině. Lepší nálada a radostné pocity na sebe nenechají dlouho čekat.

Autor: http://www.lekarnaave.cz/procera-90-tobolek

Více efektu za méně peněz!

Na rozdíl od podobných přípravků je Procera silnější a levnější, což je dobrá zpráva pro všechny, kteří to s hubnutím myslí opravdu vážně.

Více informací naleznete ZDE!

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji