Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?

  • 27. dubna 2017 | 06:00

    Celebrity si většinou své soukromí bedlivě střeží, ale někdy se jazyk rozváže i těm nejopatrnějším z nich. Sex je jednou z disciplín, o kterých hvězdy nerady mluví, ale občas jim uklouzne něco, co vyrazí dech. Co na sebe práskly slavné osobnosti?

  • Cher

    Video se připravuje ...
    Cher v jejích nejvíc sexy momentech • VIDEO: youtube

    Cher je neuvěřitelných sedmdesát let. S pomocí mnohočetných úprav plastickými chirurgy vypadá někdy trochu strašidelně, ale i tak byste jí tolik nehádali. Nedávno se v jedné z amerických talk show zmínila o vztahu s Tomem Cruisem, který se odehrával v osmdesátých letech. Řekla přesně toto: „Bylo to dost vášnivé a náruživé, asi minutku, ale je to skvělý chlap.“

  • Martha Stewart

    Video se připravuje ...
    Martha Stewart a pohled do zákulisí focení titulní stránky časopisu • VIDEO: youtube

    Martha Stewart je žena, kterou si snad každý spojí s pořady pro hospodyňky. Jinak je  novinářka a obchodnice. Přestože má na svém kontě mnoho bestsellerů o vaření a péči o domácnost, žádná domácí puťka to nebude. Když se jí v jedné televizní show ptali, jestli už někdy měla švédskou trojku, šibalsky při tom mrkla a řekla jen: „Možná.“ Za co se ovšem nestyděla, je zasílání nemravných SMS.

  • Elizabeth Hurley

    Video se připravuje ...
    Videoklip se sexy scénami Elizabeth Hurley • VIDEO: youtube

    V letech 1987 a 2000 chodila Elizabeth Hurley s Hughem Grantem. Byl to docela dlouhý vztah a všechny zajímalo, proč vlastně skončil. Po letech Elizabeth prozradila, že jí prostě Hugh lezl hrozně na nervy, že je to morous. Když měla ovšem ocenit jeho postelové dovednosti, ohodnotila ho krásnými deseti body z deseti!

  • Angelina Jolie

    Video se připravuje ...
    Angelina Jolie v sexy reklamní kampani • VIDEO: Youtube.com/MonGuerlain/BPŽ

    Přestože právě teď se Angelina s Bradem rozvádí, a v ráji už tak není vše zalité sluncem, bývaly doby, kdy tomu bylo jinak. Angelina o své sexuální minulosti hovoří dost otevřeně a je známo, že je pěkně divoká. V roce 2008, když byla těhotná s dvojčaty, v rozhovoru pro média přiznala, že s Bradem udržují aktivní sexuální život i během těhotenství. „Těhotenství je skvělé zpestření sexuálního života. Musíte být mnohem kreativnější, abyste si to užili,“ popisovala tenkrát.

  • George Clooney

    Video se připravuje ...
    George Clooney je sexy v každém věku • VIDEO: youtube

    Sexsymbol pro mnoho dam a dívek George Clooney do toho už praštil a má doma opravdu krásnou ženu. O jejich sexuálním životě zatím do médií nic neprosáklo, ale sám herec přiznal, že o panictví přišel v šestnácti letech. To ovšem nebylo jeho první sexuální dobrodružství. „Myslím, že mi bylo tak sedm let a šplhal jsem na laně. Nedošlo k tomu, že by něco vyteklo ven, ale všechny ostatní pocity tam byly. Když jsem se dostal nahoru, pověsil jsem se za obě ruce a křičel jsem: Bože, to je úžasný!“ 

  • Jada Pinkett Smith

    Video se připravuje ...
    Will a Jada v zamilovaném videoklipu • VIDEO: youtube

    Jada Pinkett Smith je už dlouho manželkou Willa Smithe. Přestože to vypadalo na konec, pár se smířil a jsou stále spolu, a to už devatenáct let. Kromě párového terapeuta jim možná pomohlo i to, že v sexu nikdy nesklouzli ke stereotypu. To alespoň naznačuje rada Jady čtenářkám ženského časopisu, kde píše toto: "Zatáhněte ho do koupelny na párty u kamarádky, přemýšlejte, kde venku byste mohli mít sex, aby to bylo pohodlné a nikdo vás nechytil. Pokud má klíče od kanceláře, dejte si tam rande po práci a můžete si zahrát na jeho sekretářku. Řekněte mu, ať zastaví na kraji silnice, buďte spontánní."

  • Cameron Diaz

    Video se připravuje ...
    Sexy scény Cameron Diaz • VIDEO: youtube

    Pokud jste si stejně jako spousta dalších lidí říkala, že by vás zajímalo, jak si Cameron Diaz udržuje svůj mladistvý vzhled, pak čtěte. Pro časopis Vogue totiž řekla: "Myslím si, že je to tím, že cvičím, zdravě jím, piju hodně vody, často se směju a často provozuji sex. Ano, sex, je to něco, co jako lidé potřebujeme. Je zdravý, je to naše přirozenost a kvůli tomu jsme na tomhle světě!"

  • Sting

    Video se připravuje ...
    Sexy videoklip z Paříže • VIDEO: youtube

    Dlouhodobý vyznavač tantrického sexu zpěvák Sting v rozhovoru pro Harper´s Bazaar prozradil detaily svého vztahu s manželkou Trudie Styler: "Když se vidíme, je to jako romance. Máme mezi sebou neustálou hravost. Mám rád sexuální teatrálnost. Rád vypadám dobře. Mám rád, když nosí převleky, rád ji také sám oblékám."

  • Gwyneth Paltrow

    Video se připravuje ...
    Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrow odvázala ve filmech • VIDEO: youtube.com_Patricia Finkle
    Herečka Gwyneth Paltrow se nedávno na svém webu rozhodla poučit své čtenáře o praktikách análního sexu. "Pokud vás anální sex vzrušuje, buďte v klidu, rozhodně nejste sami," těmito slovy uvádí herečka obsáhlý článek o análním sexu. Rady, které rozdává, se zdají být z vlastní zkušenosti. 

Diskuse ke článku
.