Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
9. září 2020 | 18:00

Otázka, na kterou chtějí znát odpověď snad všichni muži, ale ani nám ženám není velikost penisu lhostejná. Ani tady neplatí pravidlo, že čím větší, tím lepší. Sexkoučka Julie Gaia Poupětová nám prozradila, že ideální penis existuje!

„Na jednom z kurzů o vnitřním kontaktu s mužem učím ženy, aby se změřily, jak jsou dlouhé uvnitř. Jak je dlouhá jejich pochva. Řada z nich se najde někde mezi sedmi a devíti centimetry. Když si vezmeme, že průměrná délka českého penisu je patnáct centimetrů, tak to pořád máte tak šest až deset centimetrů navíc. Kam to chcete dát? Samozřejmě že pochva se vzrušením uvolní a změkne, ale některým ženám to způsobuje bolest. Potom je potřeba s partnerem komunikovat i o jiných dotycích uvnitř,“ vysvětlila nám Julie Poupětová.

Nabízí se tedy otázka: Existuje vůbec ideální délka penisu? „Existuje! Jsou partneři, kteří jsou vůči sobě jako klíč a zámek. Ne každému se podaří takového partnera najít a ne každý hledá partnera podle toho, jak do něj zapadne, to si asi na prvním rande netestujeme. Většina lidí tak hledá partnera nebo partnerku podle jiných věcí, a když se náhodou podaří, že do sebe perfektně pasují, tak je to super. Většina lidí to tak nemá, a proto je potřeba učit se dotýkat i jinak.“