Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

10 věcí, které nás o sexu naučila Samantha Jones ze Sexu ve městě

  • 6. října 2016 | 06:00

    Sexu se často bojíme, moc nad ním přemýšlíme, neumíme si ho užít, a už vůbec ne říct si o to, co chceme. To slavná postava ze seriálu Sex ve městě má, co se týče všeho tělesného, naprosto jasno. 
    Je to jedna z nejoblíbenějších filmových nebo seriálových postav a každá druhá z nás, které máme trochu žáru v těle, si o sobě myslí, že je vlastně taková česká Samantha. Je fakt, že okouzlující Kim Cattrall zahrála roli sexy samice naprosto dokonale. Co kdybychom se od nezávislé, sebevědomé, šťavnaté a neuvěřitelně otevřené Samanthy něco naučily? 

  • DALŠÍ, PROSÍM!

    Autor: hbo
    Myslí na mě? Proč už, sakra, nenapsal? Milování bylo úžasné, tak proč ráno bez vysvětlení zmizel? Miluje mě? Bude mě ještě chtít? My se totiž na rozdíl od Samanthy často až bolestivě upínáme na chlapy, kteří o nás nestojí tak, jak bychom si představovaly nebo jak bychom potřebovaly. Jenže my právě tyhle typy neumíme dostat z hlavy, trápíme se kvůli nim a brečíme do polštáře. S tím Samantha problém neměla. Až na Richarda Wrighta prakticky neexistovali muži, kvůli kterým by se trápila. Nakonec má pravdu: proč ztrácet čas s někým, kdo o ni nestojí? Legendární je její hláška: „Zlato, moje vagina na nikoho nečeká.”

  • ROBERTEK JE KAMARÁD

    Autor: hbo
    V jedné epizodě přišla Samantha reklamovat vibrátor s podivným názvem „masážní strojek na krk“. Než se prodavač stačil rozkoukat, poradila zákaznicím, co jim nesmí chybět v ložnici. A nebála se přiznat, že má schůzku s robertkem. Proč taky? Miluje své tělo, zná ho do posledního detailu a užívá si všechno, co jí i tělu dělá dobře. Bez falešných zábran a studu. Ono taky díky sebepoznání a masturbaci máte šanci přijít na to, co vám v sexu opravdu dělá dobře. Máte to taky tak, nebo je pro vás sebeukájení dodnes tak trochu tabu?

  • MĚJTE „HO“ VE SVÝCH RUKOU


    Autor: hbo
    V Sexu 
    ve městě nám autoři v několika dílech prozradili o orálním sexu rozhodně víc, než jsme se kdy dozvěděly od kamarádek. Zatímco ambiciózní a praktická Miranda hlásá, že "orální sex je pro ženy dar od Boha, protože z něj můžeš vyklouznout beze strachu, že jsi přišla do jiného stavu”, Samantha zastává názor podobný, ale ještě vychytanější: „Můžete mít při tom hodně rajcovní pocit. Možná jste právě na kolenou, ale držíte ho za…,“ říká dračice. Každopádně můžete z téhle na první pohled submisivní sexuální praktiky vyjít jako ta, která má moc ve svých rukou. „Dámy, jste silnější, než si myslíte,” vzkazuje Samantha.


  • ZAJÍČEK NENÍ TABU


    Autor: hbo
    Samantha si kromě klasického milování střihla i sex
    s chlapem o spoustu let mladším, se zajíčkem, také trojku, lesbický sex a málem došlo i na milování se dvěma homosexuály. K tomu vás samozřejmě nutit nebudeme, ale trocha fantazie s partnerem ještě nikoho nezabila. Aby vaši chuť na sex nezadusila nuda, otevřete svou mysl i ložnici novým zkušenostem. I kdyby to měly být jen nové erotické pomůcky, hry na role nebo neobvyklé sexuální polohy.


  • S POSLÍČKEM NA STOLE


    Autor: reprofoto DailyMotion
    Společnost i rodina toho od nás tolik čekají a my ještě víc očekáváme samy od sebe. Jen, proboha, neudělat něco, za co bychom se mohly jednou stydět! Pamatujete si epizodu, kdy Carrie načapá Samanthu v kanceláři s poštovním poslíčkem a dá dost jasně najevo své pohoršení? Samanthu to dokonale vytočilo a zařvala památnou větu: „Dokud budu živá, budu si nosit, co budu chtít, a dělat to, s kým chci a jak chci.” Nemusíte skončit na zádech s každým, kdo kolem vás projde, ale nechat se spoutat předsudky a stereotypy také není nic, co by vás ctilo. Je to váš život a vy si ho máte žít podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nikdo jiný do vaší hlavy nevidí.


  • SEX S EX JE ŠPATNÝ NÁPAD


    Autor: hbo
    Máte tendenci vracet se k bývalým partnerům a hledat útěchu v jejich ložnicích? Pak si poslechněte, co si o tom myslí Samantha: " Sex 
    s ex je vždycky depresivní. Když je dobrý, víš, o co přicházíš, a když je špatný, tak jsi měla špatný sex s ex,” říká docela chytrou věc. Je zbytečné jitřit staré rány a znovu se trápit. Nakonec po světě chodí spousta mužů, kteří by stáli za hřích. Proč lovit dvakrát ve stejné řece?!


  • BEZ KONDOMU ANI RÁNU


    Autor: hbo
    Ve filmu Sex 
    ve městě 2 vysype Samantha z kabelky omylem pořádnou zásobu kondomů a způsobí extrémní poprask. Jenže ona razí heslo, že nejlepší sex je ten chráněný. Důvod? Nehrozí vám nechtěné těhotenství a nemůžete se nakazit pohlavně přenosnými nemocemi. Pro osvětu v tomhle smyslu udělala víc než většina doktorů světa. Nakonec zvlášť v jejím případě to dává smysl. Promiskuita a divoký sexuální život jsou bez kondomu smrtelně nebezpečné. Doslova!


  • PORNO NENÍ HŘÍCH


    Autor: hbo
    Pro každého, kdo váhá, jestli se připojit k internetu a propadnout digitální euforii, má Samantha motivační vzkaz: „Musíš být on-line, zlato. I kdyby to bylo jen kvůli sledování porna." Jen užívejte tohle sexuální koření správně a podle vlastního gusta. Hledejte erotické filmy, které vás nabudí, ne ty, které vás od sexu 
    odradí, nebo vám ho dokonce znechutí.


  • S CHLAPEM NA SEX SE NERANDÍ


    Autor: hbo
    Samantha tvrdí, že ničit perfektní sex 
    komplikací, jakou představují vztahy, je hřích. Proč dělat věci složité, když je můžete mít jednoduché? Pokud máte vztah, který vám vyhovuje jen čistě kvůli sexu, važte si toho, co vám spolu jde, a netahejte do toho city a lásku. „Jako kdyby rande a vztahy nebyly dost tvrdé, aby dokázaly zničit dobrou věc,“ hlásá jedno ze svých mouder. Zní vám to hrozně? Opravdu jste nikdy neměla partnera, se kterým jste si neměla co říct, ale sex vám šel na jedničku?


  • VY JSTE NA PRVNÍM MÍSTĚ


    Autor: hbo
    "Mám tě také ráda, ale sebe víc!" Zdá se vám tahle legendární věta sobecká? Jenže není. Naopak definuje to, čím bychom se měly v lásce i sexu
     řídit. Pokud budete pořád jen dávat, přizpůsobovat se a couvat ze všeho, co je pro vás důležité, nakonec nebudete šťastná ani vy, ani váš partner. Jak dlouho vás bude bavit milování bez pro vás důležité předehry, kterou muž vynechal, protože jemu nic neříká?

Autor: MAJ
Diskuse ke článku
.