Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

5 typů ženského orgasmu, které opravdu existují, a jak jich dosáhnout

  • 31. ledna 2017 | 06:00

    Některé věci jako například jednorožci nebo hrnec plný zlata na konci duhy jsou báječné, ale totálně nedosažitelné. Ženský orgasmus se v některých případech zdá být podobným fenoménem, ale není. Existují dokonce i typy orgasmu, které nejsou zcela běžné, ale ani ty nejsou vymyšlené. Poradíme vám, co dělat, abyste je mohla vyzkoušet.

  • Cervikální orgasmus


    Autor: Shutterstock.com
    Cervix, neboli děložní hrdlo, se nachází v zadní části vaginy. Partner na tuto část může během sexu dosáhnout při polohách, které mu dovolují pronikat hodně hluboko. Někdy může být tato skutečnost i nepříjemná, ale pokud jste dostatečně vzrušená, můžete zažít zcela jedinečný pocit, který může vést až k orgasmu. Mnoho žen ho popisuje jako silný pocit slasti mezi pupíkem a vaginou.


    Jak na to: Je mnohem pravděpodobnější, že dosáhnete orgasmu děložního hrdla v okamžiku, kdy ovulujete. To je tak čtrnáct dní před začátkem periody. Nejdříve se musíte dostatečně vzrušit a poté je třeba zvolit polohu, která dovolí partnerovi pronikat do vás opravdu hluboko. S každým průnikem musí partnerův penis narazit na vaše děložní hrdlo a slastný pocit by se měl objevit.

  • Orgasmus přes bod G


    Autor: shutterstock
    Bod G je místečko v horní část vaginy, tedy směrem k pupíku, pár centimetrů od poševního vchodu. Pozná se na omak také tím, že má malinko rozdílnou texturu oproti zbytku poševní stěny. Pokud je správně drážděn, dokáže hotové zázraky.


    Jak na to: Nejlepší poloha, při které je bod G drážděn tím správným stylem, je na koníčka. Pokud se při jízdě ještě trošku nakloníte dozadu, bude tlak na bod G ještě intenzivnější. Jestliže vám tato poloha nevyhovuje, můžete ještě vyzkoušet polohu zezadu, ale malinko při ní ohněte záda do oblouku.

  • Vícenásobný orgasmus


    Autor: shutterstock
    Když se vám během sexu podaří dosáhnout orgasmu, je to báječné. Pokud se vám podaří dosáhnout orgasmů několik, je to ještě mnohem lepší.

    Jak na to: Klíčové je, abyste nepřestimulovala klitoris. Jakmile se vám podaří jednou vyvrcholit, pokračujte v jemném dráždění nebo o něj poproste partnera. Pokračujte v milostné seanci a nesoustřeďte se na další orgasmus, ale na to, co vám dělá dobře. Zaměřte se na místa, která nebyla doposud drážděna, a uvidíte, co se stane.

  • Anální orgasmus


    Video se připravuje ...
    Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič
    Jak název napovídá, análního orgasmu dosáhnete stimulací při análním sexu. Tato místa jsou plná nervových zakončení, která jsou velice senzitivní. Orgasmus, kterého můžete docílit rektální stimulací, je vlastně způsoben nepřímým drážděním bodu G přes tenkou stěnu oddělující vaginu od stěny v řitním otvoru.


    Jak na to: Doporučuje se hodně lubrikačního gelu, jít na to pomalu a možná nejdříve provozovat vaginální sex, aby se rozdráždily ostatní erotogenní zóny. Nikdy neobracejte postup, je to nebezpečné, pokud nebudete dodržovat hygienu. Můžete začít prsty nebo sexuálními pomůckami. Pokud se neuvolníte, pravděpodobně si to moc neužijete, pokud ano a bude vám to příjemné, máte šanci na úspěch.

  • Kombinovaný orgasmus


    Autor: shutterstock
    Tento orgasmus je takový, který propojuje klitoridální orgasmus s orgasmem z bodu G. Oba probíhají současně nebo kaskádovitě za sebou.


    Jak na to: Pro každou ženu funguje něco jiného, ale většinou je doporučováno, abyste nejdříve začali se stimulací klitorisu. A při tom, kdy se budete této zóně stále věnovat, začněte zároveň stimulovat bod G. Takže v poloze na koníčka nebo zezadu za stálého dráždění klitorisu by měla přijít kaskáda orgasmů.

Diskuse ke článku
.