Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Beyoncé, Shakira a spol.: Známe hubnoucí triky, které fungují!

2. prosince 2010 | 05:00

Chcete zhubnout a mít krásné, ploché bříško? Zbavte se nepříjemných faldíků, které se vám na těle ukládají! Je čas na změnu! Učte se od celebrit. Ty vědí, jak na to.

"Nestárneme jen navenek. Stárne i náš metabolismus. Věk ho totiž zpomaluje. Tuk se začíná nápadně hromadit v břišních partiích," vysvětluje příčinu toho, proč s přibývajícím věkem tloustneme, ačkoli se třeba stravujeme pořád stejně, doktorka Ellie Cannon.

"Toto je nejnebezpečnější typ tuku – zvětšuje riziko vážných zdravotních problémů, jako jsou například cukrovka, infarkt, vysoký krevní tlak, ale i jiné nemoci související s obezitou," dodává doktorka.

Takže co můžeme dělat, abychom se vyvarovaly nepěkně vypadajícím tukovým polštářům na našem jinak vosím pase?

Cvičit! Cvičit! Cvičit!, radí odborník z Miami

Osobní trenér z Miami Marco Borgis, jehož klientkami jsou například štíhlé zpěvačky Shakira (33) či Beyoncé Knowles (29), radí svým svěřenkyním, aby praktikovaly kardiovaskulární cvičení a trénovaly svůj žaludek, aby byl pak nakonec schopný zmenšit svůj objem.

"Když máte na těle tuk, začněte cvičením. Praktikujte metodu: intenzivně a v krátkých sestavách. Dávejte si pauzy. Takto si spustíte adrenalin. To je hormon, který vám pomůže zbavit se přebytečného tuku. Když zkombinujete toto intenzivní cvičení s nějakým jiným, pravidelným, zhubnete rychle jedna radost."

LED diody a odborník na výživu

Ty z vás, které chtějí zhubnout, aniž by si cvičením propotily jediné triko, pravděpodobně upřednostní metodu Johna Tsagarise. Jde o celistvý přístup ke zdraví a kráse. Jeho metoda mu zajistila klientelu z řad známých supermodelek a dam.

Tento způsob hubnutí kombinuje terapii pomocí LED diod s elektrickou akupunkturou a nutriční plán na objednávku. Zákrok není bolestivý, klientky prý cítí jen pocit tepla. Při proceduře totiž dochází k urychlování krevní cirkulace a vylučování energie.

Metoda pana Tsagarise údajně zajišťuje zhubnout až šest centimetrů v pase za pouhý jeden měsíc, a když budete postupovat podle rad odborníků, kila zpět nenaberete a zůstanete štíhlá.

Každá procedura trvá jednu hodinu. Během ní vám lékaři připevní na břicho osm nástavců s malými červenými LED světýlky. Světlo prostoupí kůží až k cíli, kde stimuluje a zbavuje tělo nežádoucích tuků. Tento nadbytek tuku, který se uvolní do těla, je pak vaším metabolismem přirozenou cestou odstraněn.

Musíte však držet lehkou dietu, jinak by se kila bleskurychle vrátila zpět. Týdně se musíte scházet s odborníkem na výživu, který předepíše dietu přímo pro vás a který vás po celou dobu hubnutí bude monitorovat.

Silikon, který zahřeje

Jinou metodou, která má za cíl upravit vaše míry v pase z pohodlí vaší postele, je Slimfirm. Modelka Elle Macpherson (47) je velkou fanynkou této léčby, která používá kombinaci teplé, elektrické síly a svalové stimulace.

Během 45 minutového zásahu jsou položeny silikonové nástavce na tělo. Nástavce jsou připojeny k přístroji, který jimi do těla vysílá různé elektrické proudění hluboko do svalu, což pomáhá zbavit tělo tuků.

Říká se, že pouhé jedno sezení má na tělo vliv jako 350 břišních cvičení. Výsledek je údajně vidět po pouhé jedné návštěvě lékařského centra.

Indiba - novinka v Británii

Novinkou mezi hubnoucími procesy v Británii je nyní Indiba System, který užívá radiové vlny. Masážní hlavice, která vysílá radiovou energii, stimuluje místo na břiše přímo u bránice. To zvyšuje teplotu vnitřních tkání, ničí tukové buňky, zrychluje metabolismus a zbavuje tělo nežádoucích toxinů.

Ačkoli autoři metody hubnutí Indiba System tvrdí, že výsledek je vidět po třech sezeních, zákaznice mají zkušenost, že úbytek váhy na sobě pozorovaly až po šesti návštěvách odborného centra.

Medcontour - novinka v Americe

Medcontour je poslední vynález výrobců Vaser Lipo. Metoda, která dost kopíruje styl své předchůdkyně, užívá nízkou frekvenci ultrazvuku a uvolňuje pomocí masážní rukojeti žaludek, který potom vyloučí přebytečný tuk skrz játra. Zákrok nebolí a výsledky jsou údajně vidět již po šesti sezeních.

V dnešní době je holt vyspělá technika všeho možného - i toho, jak zhubnout. Co se týká shazování nežádoucích kil a tukových polštářů, vypadá to, že heslo: "Pro krásu se musí trpět!" už nebude dlouho pravdou. Naštěstí pro nás.

Máte osvědčenou metodu, jak se zbavit přebytečných kilogramů. Dokázali jste zhubnout a svou váhu si udržet? Napište nám na prozeny@blesk.cz. Vaše příběhy mohou být motivací pro další ženy a muže, kteří s váhou a jojo efektem svádějí nekonečný boj.

(zdroj: Dailymail.co.uk)

Autor: mivr, lenak, NBr