Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zbavte organismus přebytečné vody a vstupte do jara štíhlejší

Nenechte se zaskočit jarem.
25. února 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Drastické diety a cvičení do úmoru jsou tou největší začátečnickou chybou. Pomůžeme vám shodit prvních pár kilo – bez námahy a velice rychle. Připravte se na jaro s H2Out Forte a dejte sbohem přebytečné vodě i nafouklému bříšku.

Co přispívá k zadržování vody?

Cukry ve stravě, hormonální antikoncepce, překyselený organismus, minimum pohybu, sedavé zaměstnání, dlouhé cesty. Kombinace těchto faktorů vede nejčastěji k zadržování vody v organismu. H2Out FORTE má pozitivní účinky na vaše tělo. Obsahuje fit kombinaci přírodních extraktů jako zelenou kávu, kopřivu, extrakt z kaštanu, kofein a působí velice intenzivně.

Zbavte se nadbytečné vody a získejte sebevědomí.
Autor: www.odvodneni-organismu.cz

S produktem H2Out FORTE je tedy výsledek velice rychlý a extrémní! Kopřiva přispívá k normální funkci ledvin. Fenyklová silice podporuje vylučování moči, extrakt semene kaštanu příznivě ovlivňuje trávení a zbavuje pocitu těžkých nohou. Vše doplněno o extrakt zelené kávy a bambusovou vlákninu.

Kouzlu odvodnění organismu propadla i fitness trenérka Hanka Kynychová

Hanka Kynychová nám prozradila, jak docílit toho, abyste se cítili ve svém těle skvěle. „Žádné mordování v posilovně, ale každodenní půlhodinová aktivita, která vás udrží fit a pravidelné užívání H2Out FORTE to je mé tajemství. Sebevědomí roste, když se cítíte dobře ve svém těle.“

S H2Out FORTE má pozitivní zkušenosti i Hanka Kynychová.
Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Produkt, který vám pomůže s přípravou na jaro nyní zakoupíte v lékárnách či na e-shopu www.odvodneni-organismu.cz. Novinkou je balení H2Out FORTE 40 + 10 tobolek navíc, které můžete získat za cenu 639 Kč. Navíc při nákupu sady pro maximální efekt získáváte multifunkční šátek jako dárek a dopravu zdarma.

Sedavá práce a málo fyzické aktivity nahrává zadržování vody.
Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Více informací najdete na www.odvodneni-organismu.cz

Video se připravuje ...