Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Objevte sílu enzymů a proteinů ve vašich ústech

27. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Enzymy a proteiny jsou pro dobrou kondici lidského těla zcela zásadní. Právě díky nim náš organismus může správně fungovat a účinně se bránit vnějším vlivům. Skvělým příkladem, který sílu enzymů a proteinů ukazuje, je jejich působení v prostředí naší dutiny ústní. Enzymy a proteiny jsou totiž obsaženy ve slinách a tvoří tak první obrannou linii, jíž vděčíme za zdravý a krásný úsměv!

Účinná zbraň proti dentálním problémům? Enzymy a proteiny v našich slinách!

V prostředí naší ústní dutiny žije více než 1 miliarda bakterií. Není ale třeba se kvůli tomu znepokojovat – většina z nich pro nás nepředstavuje žádné riziko, důležité je uchování rovnováhy ústní mikroflóry. Jejímu dosažení napomáhají právě naše sliny. Omývají zubní sklovinu a obsahují unikátní kombinaci enzymů a proteinů. Ty ve složitém enzymatickém procesu vytvářejí látku eliminující množení nežádoucích bakterií v našich ústech. Účinně tak brání vzniku například zubních kazů, citlivosti zubů nebo zánětů dásní.

Autor: Zendium

„Dokud je mikrobiální rovnováha v dutině ústní zachována, náš organismus si dokáže sám poradit s celou řadou hrozeb,“ uvádí stomatolog MUDr. David Kadlec. „Problém nastává v momentě, kdy dojde k narušení ústní mikroflóry a obranyschopnost klesá. V takovém případě je třeba co nejdříve obnovit rovnováhu potřebným množstvím enzymů a proteinů, kterých může být ve slinách momentálně nedostatek. Doporučuji zvolit speciální péči, která tyto látky obsahuje.“

Autor: Zendium

Objevte rozdíl se zubní pastou Zendium

Unikátní kombinaci enzymů a proteinů nabízejí zubní pasty Zendium. Pomáhají jejich prostřednictvím podporovat přirozenou obranyschopnost úst a poskytují více síly v boji s příčinami dentálních problémů, se kterými se v ústní dutině potýkáme. Navíc obsahují fluorid pro posílení zubní skloviny a pro ochranu proti zubnímu kazu. Jejich součástí naopak není pěnicí složka SLS, která může dráždit citlivá ústa, ale obsahuje pouze jemné pěnící složky, proto je vhodná i pro ta nejchoulostivější ústa. Vyznačují se také osvěžující, přitom jemnou chutí.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Zendium

Jedinečné složení Zendium bez látek, jež po použití běžných zubních past zapříčiňují nepříjemnou změnu ve vnímání chuti jídla, zajišťuje, že dokonce i pomerančový džus po vyčištění zubů chutná stále stejně - přesvědčte se zde.

Autor: Zendium

Řada produktů Zendium obsahuje 4 varianty zubních past pro dospělé: Účinnou ochranu proti zubnímu kazu a problémům s dásněmi poskytuje Zendium Complete Protection, speciálně pro potřeby osob s citlivým chrupem byla vyvinuta varianta Zendium Sensitive obsahující složky poskytující okamžitou úlevu, příjemnou příchuť máty pro extra svěží dech nabízí zubní pasta Zendium Fresh a novinkou je Zendium Gentle Whitening, která jemně bělí a navrací zubům jejich přirozenou bělost. K dostání jsou i 2 dětské zubní pasty Kids 1–6 a Junior 7+ uzpůsobené na míru citlivým ústům těch nejmenších. Dostupná je také ústní voda bez alkoholu Zendium Complete Protection, již před použitím není třeba ředit.

Autor: Zendium

Poznejte svá ústa a všechny benefity, jež vám zubní pasty Zendium přináší a zjistěte, která varianta je nejlepší přímo pro vás díky jedinečnému testu!

Video se připravuje ...