Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Patero kroků ke krásné siluetě

10. září 2012 | 10:26
Prezentace klienta |

Už jste vyzkoušeli mnoho diet, ale z úbytku centimetrů jste se neradovali dlouho? Trpěli jste při snaze o redukci váhy neustálými pocity hladu? Či jste jen ztratili vůli dosáhnout kýženého výsledku? Ať už byly důvody vašich neúspěšných pokusů jakékoli, máme pro vás elegantní, nenásilné a dlouhotrvající řešení.

Za neúspěchem zredukovat tělesnou hmotnost, zbavit se tukových zásob a nastartovat metabolismus správným směrem stojí ve většině případů nevhodný výběr dietních postupů. A právě to je úkol pro tým dietologů NATURHOUSE, kteří exklusivně přinášejí pět pilířů, díky kterým dosáhnete kýženého výsledku.

1.            Individuální přístup

Každý organismus je unikát a je třeba k němu tak přistupovat. Každý z nás má jiné pohybové aktivity, jiné stravovací návyky, jinak pracující metabolismus. Hubnoucí metoda, která vyhovuje jednomu, může být pro druhého nevhodná a naopak. Proto je třeba posuzovat zájemce o úbytek kilogramů i centimetrů vždy individuálně a navrhnout mu správný dietetický postup v závislosti na jeho zdravotním stavu i jeho možnostech. NATURHOUSE proto posuzuje každého nově příchozího klienta zvlášť a na základě podrobné analýzy vybere správnou kombinaci jídel, aby byly uspokojeny jeho veškeré individuální potřeby. Jak jste na tom s vaším BMI (body mass index), si můžete nechat spočítat na BMI kalkulačce: http://www.naturhouse-cz.cz/vahova-kalkulacka

Každý klient je vždy obsloužen zdvořilým a laskavým personálem.
Autor: NATURHOUSE

 

2.            Žádné hladovění

Při snahách o hubnutí člověk většinou sáhne po drastickém hladovění a co víc, často má dokonce i pocit, že tato metoda skvěle zafungovala, protože vidí pozitivní výsledky. V konečném důsledku si však ještě více ublíží. Krom toho, že hladověním zasadí ránu pod pás metabolismu, který do té doby ještě „jakž-takž“ fungoval, začne redukovat také svalovou hmotu. Metabolické funkce probíhají pouze za předpokladu, že je organismu dodávána pravidelná a vyvážená strava. Jakmile je cyklus narušen, tělo si okamžitě začne vytvářet zásoby na horší časy a samozřejmě v podobě, která je pro něj nejvýhodnější – v podobě tuku. Zásadní pravidlo úspěšné redukce váhy zní: „Začít jíst - pravidelně a v optimálních dávkách.“

Klientka pražského dietetického centra na Andělu zhubla díky NATURHOUSE téměř 50 kg.
Autor: NATURHOUSE

 

3.            Nová výchova ve výživě

Stejně jako všechny oblasti života i sféra zdravého životního stylu má svá pravidla. Jedním z hlavních úkolů odborníků v dietetických centrech je svým klientům vysvětlit výhody vyvážené stravy a pomoci pochopit základy vhodného kombinování potravin, aby si každý klient mohl osvojit nové stravovací návyky. Správná výživa ovlivňuje rozhodujícím způsobem kvalitu života a zdravotní stav každého člověka. „V našich dietetických centrech klienty nenutíme do drastických diet ani užívání ´zázračných´ pilulek. Naopak je učíme vyváženému stravování a oni často dokonce jedí více, než byli zvyklí, a tím hubnou,“ vysvětluje Věra Burešová, jedna z hlavních dietoložek a majitelka pobočky NATURHOUSE. Cílem tak není pouze krátkodobý úbytek váhy a centimetrů, ale právě dlouhodobé udržení si dosažených výsledků. O metodě NATURHOUSE a jejích principech se více dozvíte na webové adrese: http://www.naturhouse-cz.cz/metoda-naturhouse

Klientka českobudějovické pobočky Marie Lomská zhubla za 9 měsíců 49 kg.
Autor: NATURHOUSE

4.            Motivující přístup

Významnou roli hraje v hubnutí také přátelský a motivující přístup každého dietologa NATURHOUSE. Ten totiž podněcuje k tomu držet stanovená pravidla i pevnou vůli na uzdě. V dietetických centrech je celý proces kontrolován každý týden prostřednictvím plánovaných návštěv, které trvají přibližně 15 minut. „Pravidelný kontakt je důležitým aspektem při hubnutí. Klienty tak můžeme lépe motivovat a být jim podporou na cestě k jejich vysněné postavě,“ podotýká Věra Burešová.

Dáša Štummerová, která pravidelně docházela do liberecké pobočky NATURHOUSE, nosí oblečení menší o 6 konfekčních velikostí.
Autor: NATURHOUSE

5.            Pomoc z přírody

Při hubnutí jsou doporučovány potravinové doplňky, potraviny pro zvláštní výživu a bylinné směsi, jejichž účinné látky celý proces dosažení předem stanovených cílů dokáží efektivně podpořit. Z jejich portfolia je však třeba pečlivě vybírat a konzultovat vždy s někým znalým, kdo umí vhodnost preparátů individuálně posoudit v závislosti na metodě uplatňované pro redukci váhy. I to je součástí práce týmu NATURHOUSE, který vyvíjí vlastní výživové a dietetické doplňky.

Pro podrobnější informace neváhejte navštívit: www.naturhouse-cz.cz