Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Plastiky celebrit!

Tomáš Doležal – přední plastický chirurg
18. července 2012 | 12:00
Prezentace klienta |

Renomovaný a vyhledávaný plastický chirurg MUDr. Tomáš Doležal z kliniky Plastika Praha připravil v první polovině roku ve spolupráci s internetovou TV STREAM velmi vydařený seriál o plastických úpravách světových osobností „Plastiky celebrit“. Každý týden, po dobu 6 měsíců, komentuje a hodnotí provedení plastických operací a estetických zákroků známých tváří. Můžete se tak podívat, jak zkušený odborník posoudil úpravu poprsí Cameron Diaz, Victorie Beckham nebo Pamely Anderson či estetické zákroky Angeliny Jolie, Justina Timberlakea, Megan Fox a mnoha dalších.

O kvalitě a oblíbenosti seriálu Plastiky celebrit svědčí jeho vysoká sledovanost. V současné době bylo odvysíláno 18 dílů z celkových 26 a na nová pokračování se můžete těšit každý pátek po dobu následujících 8 týdnů.

Tomáš Doležal – přední plastický chirurg
Autor: Plastika Praha

Zeptali jsme se MUDr. Tomáše Doležala:

Jak se Vám práce na seriálu Plastiky celebrit líbila?

Šlo o zajímavý a zároveň zábavný projekt. Snažili jsme se hodnotit jak osobnosti, kterým plastická chirurgie dokázala pomoci vylepšit jejich vzhled, tak i ty, kterým pomohla necitlivým přístupem k tomu, že se o nich dost nelichotivě vyjadřují nejrůznější světová media. Najde se hodně známých osobností, které přistupují ke svému zevnějšku velmi citlivě. Na druhou stranu však spousta celebrit, které jsou pod výrazným tlakem médií, začne zcela necitlivým přístupem postupně prováděnými zákroky měnit svou osobnost. V mnoha případech si tak místo obdivu zajistí velmi nemilou popularitu. Osobně si myslím, že dobrý plastický chirurg by nikdy neměl podlehnout nerozumným požadavkům ze strany klienta ...i když se jedná o velmi známou osobnost.

Krásná Megan Fox botox nikdy nepřiznala
Autor: Profimedia.cz

 Která světová celebrita má podle Vašeho názoru nejpovedenější a která naopak nejhorší plastickou úpravu na svém těle?

Ze známých osobností, které byly hodnoceny, bych jako příklad velmi jemného a citlivého přístupu plastických chirurgů vybral například Angelinu Jolie. Naopak jedním z odstrašujících příkladů toho, kam až se dá zajít, je například Amanda Lepore.

 Připravujete pro diváky nebo čtenáře nějaký nový projekt?

Na novém projektu se nyní pracuje a měl by být spuštěn začátkem příštího roku. Zatím bohužel nemohu prozradit více, ale doufám, že si získá oblibu a sledovanost jako naše předešlé projekty. O všem, co připravujeme, budeme informovat na našich webových stránkách a na FB profilu.

Na video se můžete podívat zde:  http://www.stream.cz/plastikycelebrit/689274-plastiky-celebrit-cher