Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Mám dobrý pocit ze sebe sama i svého těla!

Spokojená klientka s oběma dietology.
5. června 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Pochvaluji si Dáša Štummerová, která díky příjemnému a motivujícímu přístupu výživových poradců v libereckém dietetickém centru NATURHOUSE v OC Forum zhubla 33,5 kg za osm měsíců.

Jak jste se dostala do NATURHOUSE?

Moji cestu do NATURHOUSE provázel obdiv k mé kolegyni, když jsem zpozorovala, že pěkně hubne. Asi za tři měsíce jsem si dodala odvahu zeptat se, co je příčinou jejího hubnutí a ona odvětila, že NATURHOUSE. Tak jsem si pomyslela, že by mohli pomoci i mě. Navíc jsem již od mládí byla plnoštíhlá a dodržování diet mi skutečno nešlo. Pokud jsem zhubla, okamžitě se během pár měsíců dostavil takzvaný jo-jo efekt. Tak to šlo stále dokola, až k mé váze 98,9 kg, se kterou jsem přišla do NATURHOUSE.

Dáša Štummerová v době, kdy vážila téměř 99 kg.
Autor: NATURHOUSE

 Jaké dojmy jste měla z první konzultace?

Mou první návštěvu provázela nervozita, ale kladný a milý přístup pana dietologa Břetislava Miklase mi pomohl moji počáteční nervozitu překonat. To také přispělo k mému rozhodnutí, že jdu správnou cestou právě s NATURHOUSE.

Překvapilo Vás něco na první konzultaci?

První jídelníček po konzultaci 1. 2. 2011 mi vyrazil dech. Nemohla jsem uvěřit, že je nutné v rámci pestré diety zkonzumovat tolik jídla! Největším problémem, který mě hodně potrápil, bylo naučit se dodržovat pitný režim. Druhá návštěva v dietetickém centru mě utvrdila, že jdu správným směrem, neboť moje váha byla o 3,7 kg nižší, což bylo úžasné.

Dáša Štummerová s výživovou poradkyní Jarmilou Tomovou.
Autor: NATURHOUSE

Co jste nejvíce ocenila?

To, že jsem se naučila samostatnosti. Můj dietolog mi poradil, jak se pestře a lehce stravovat. Doporučil mi jídelníček, který vychází ze zásad středomořské stravy a je běžně dostupných surovin. Navíc jsem užívala exkluzivní produkty vyrobené z výtažků rostlin, které podpořily můj boj s nadbytečnými kily. Pravidelné kontroly u výživového poradce každý týden se staly mou skutečnou motivací. Slovo „cvičení“ dříve nepatřilo do mého slovníku. Ovšem rady a přístup mého osobního dietologa mi ukázaly, že stačí lehký pohyb jako například chůze do schodů a hubnutí jde o to snadněji.

Měla jste nějaký cíl, kolik kilo chcete zhubnout?

Mým prvním cílem, který jsem si stanovila hned na začátku, bylo dosáhnout váhy 90 kg. Ale když jsem viděla své výsledky, namotivovalo mě to k dalšímu hubnutí. Tím jsem se za osm měsíců dostala k ideální váze 66 kg. A věřte mi, je to skutečně krásný pocit! Z velikosti XXL jsem se dostala na běžnou konfekční velikost 38. Nyní mám dobrý pocit ze sebe sama i svého těla, protože jít si koupit nové pěkné oblečení je mnohem snadnější a výběr je velmi pestrý.

Na pobočce v OC Forum s dietologem Břetislavem Miklasem.
Autor: NATURHOUSE

Shodit 33,5 kg nadbytečného závaží se muselo zajisté odrazit i jinde

Co se týče mé zdravotní stránky, nyní mám veškeré sledované hodnoty v normě. Obvodní lékař mi dokonce odebral léky na vysoký krevní tlak, protože je prostě již nadále nepotřebuju. Odměnou za snahu a zároveň hnací motor do dalších dnů mi byl obdiv přátel a kolegů.

 

Docházíte stále do NATURHOUSE?

Moje poslední oficiální návštěva v libereckém centru NATURHOUSE se uskutečnila 23. 9. 2011, ale pro mě určitě tou poslední nebude. Vždy ráda navštívím skvělý tým dietologů Břetislava Miklase a Jarmilku Tomovou, s nimiž ráda proberu nejen udržovací režim mé nové váhy. Nechci jen konzumovat exkluzivní výrobky jako je například vláknina FIBROKI nebo koktejl a pudink SLIMBEL, ale také ukázat, že práce dietologů nebyla marná a že se neminula účinkem, protože mě skutečně naučili Nové výchově ve výživě. Nyní vím, co, kdy a v jakém množství jíst a také mám uschované veškeré recepty z pestré diety.  Oba dietologové mají můj obdiv a přeji jim mnoho dobrých a poslušných klientů! Já sama jejich náročnou práci velmi obdivuji. Máte ode mne můj velký dík! Jste moc fajn!

Děkujeme za poskytnutí rozhovoru

tel: 273 132 614

www.naturhouse-cz.cz

info@naturhouse-cz.cz