Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dopřejte si relax: Do lázní s lyžemi

7. února 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Připadat si můžete jako v pohádce. Představte si: Přes den sjíždět na lyžích po nedalekých horských svazích, k večeru se pak svěřit do rukou fyzioterapeuta, či se ponořit do vířivky a seznámit se s příjemnou hrou vodních bublinek. Uznejte, že je to lákavá představa. Ve skutečnost ji můžete proměnit v Priessnitzových lázních Jeseník.

Spojit lyžařské zážitky s lázeňským pobytem a vším, co k tomu patří, to se vám těžko jinde naskytne. Zde ano, protože poloha lázní vyhovuje i náročným lyžařům, kteří mohou zvolit pro své potěšení některou z nedalekých sjezdovek. Skiareál Petříkov nebo Skiarena R3 Ramzová jistě splní jejich představy. Kdo dává přednost běžkám, ten se může vydat na túru překrásnou zimní přírodou, která v tomto koutu Moravy je opravdu jedinečná. A výběr léčebných a regeneračních procedur v lázeňském areálu? Budete mile překvapeni, jaké možnosti se vám naskytnou. Stačí si vybrat tu, která je pro vaše tělo (případně i duši) ta nejlepší.

Zimní pobyt v Priessnitzových lázních můžete přijmout jako tip pro celou rodinu. Ten, kdo nelyžuje se nudit určitě nebude a udělá to nejlepší pro zdraví své tělesné schránky. No a „sportovní“ členové rodiny si užijí dvojnásob.

Radíme ovšem nezaváhat, sněhu je sice stále dost, ale volných kapacit v lázních ubývá. Každoročně se sem totiž vrací převážná část klientů, kteří si tady svou zimní lázeňskou pohádku v minulosti prožili. Když nezaváháte, můžete ji prožít letos také.  Rezervujete si pobyt zde.