Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nevíte kde strávit Silvestr? Zkuste lázně!

6. prosince 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Rok co rok stojíme před rozhodnutím, kam se vydat za oslavou konce starého a příchodu nového roku. Obyčejně máme na výběr – hory, restaurace, doma.

Kdyby se měla rozhodnout chytrá horákyně, asi by volila ze všeho napůl. Hory, restauraci i domov. A protože by to byla chytrá horákyně, tak by také věděla, kde její polovičatosti uspokojí nejlépe. My to víme také. V priessnitzových lázních Jeseník. Příjemné ubytování, do hor nedaleko, kvalitní gastro služby a k tomu tradiční vstřícnost a pozorná péče místního personálu. A navíc si ještě v posledních dnech roku uděláte celkovou očistu těla i duše. Do lednových dní pak vykročíte osvěženi, odpočinuti s hlavou plnou plánů pro nadcházející letopočet. Tak to alespoň poznali hosté minulých let, kteří se v lázních Jeseník rozhodli strávit poslední dny roku.

Podrobit se jedné z nabízených ozdravných kúr můžete v čase, kdy bude za okny jinak než slunečno. A pak až počasí dovolí si vyjdete do mámivé okolní přírody, třeba až k Studničnímu vrchu, kde se vám lázně připomenou desítkami teplých pramenů, které tu vyvěrají ze země. Každým pramen má své jméno, těžko byste si je všechny zapamatovali, ale to po vás ani nikdo nebude chtít. Důležitější je fakt, že v jejich blízkosti vás ovane vzduch s nižší hladinou alergenů, zato se zvýšeným obsahem stopových prvků.   Po vydatné procházce (nebo i projížďce – jízdní kola jsou k dispozici)  pak přijde vhod medová masáž nebo masáž teplými lávovými kameny, případně se necháte zabalit do černého jílu, či si alespoň hodinku pobudete ve zdejší solné jeskyni. Lázně Jeseník mají co nabídnout a rozhodně nebudete zklamáni. Silvestrovské rozhodnutí je na vás, ale nesmíte s ním dlouho váhat, protože do Jeseníku si nachází cestu rok od roku stále více příznivců lázeňských silvestrů.

Chcete-li překvapit rodinu u vánočního stromečku, pak jí kupte silvestrovský pobyt jako dárkový poukaz. Kde jej objednáte a co obsahuje, to se dozvíte buď na www.priessnitz.cz, nebo na tel. čísle: +420 584 491 111