Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

21 kroků pro snadné hubnutí: Takhle to konečně dokážete!

...
28. ledna 2021 | 06:00

Musí být hubnutí utrpením? Vůbec ne! Díky metodě 21 kroků to dokážete úplně přirozeně. K úspěšnému hubnutí jsou potřebné dvě věci: správná metoda a opravdová motivace. Stačí jen chtít. A díky těmto jednoduchým krokům zhubnete pořádně a natrvalo!

S novým přístupem založeným na 21 jednoduchých krocích přišel po důkladném studiu výsledků tisíců odborných studií americký lékař Michael Greger. U nás je průkopníkem tohoto směru Robert Žižka, který vede organizaci Prameny zdraví a specializuje se na medicínu životního stylu. „Když prověřených 21 opatření zařadíte do svého každodenního časového rozvrhu, zhubnete, získáte nové návyky a zlepší se váš zdravotní stav,“ říká Robert Žižka.

Ten účinky 21 pravidel otestoval v nedávno ukončené pilotní studii. Zúčastnilo se jí celkem osm lidí: čtyři ženy a čtyři muži ve věku od 28 do 59 let. Ti se po dobu jednoho měsíce snažili dodržovat uvedená pravidla a konzumovat výhradně rostlinné potraviny. „Ty obsahují nejvíc živin a nejméně škodlivých látek a také se po nich nejvíce hubne,“ vysvětluje Žižka.

1. Před jídlem pijte vodu

Sklenice vody před jídlem vám pomůže kontrolovat pocit sytosti a také dokáže nabudit váš metabolismus.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: lac
Video se připravuje ...