Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chcete se účinně zbavit akné?

11. srpna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Akné dokáže pěkně potrápit mladé i dospělé, protože ani čtyřicátníci nejsou výjimkou. K akné jsou rovněž výrazně náchylnější budoucí maminky nebo ženy, jejichž tělo prochází hormonálními změnami. V různé podobě a míře závažnosti se totiž akné vyskytuje až u 86 procent lidí. I když jsou onemocnění, kterým lze díky prevenci předcházet, tak u akné to bohužel neplatí.

Co je to vlastně akné?

Akné je převážně způsobeno genetickou dispozicí, což znamená, že některý z vašich rodičů měl stejné problémy. Akné se tvoří v místech vylučování mazu, který je přirozenou součástí kožního filmu, ale u lidí náchylných k tvorbě akné je tento maz hustší. Pokud rohová vrstva uzavře ústí žlázy, maz se nahromadí uvnitř a vzniká komedon (lidově uhřík), kde se velmi dobře daří bakteriím, které si vystačí s minimem kyslíku. Zde pak velmi často dochází k zánětu a vývoji hnisavého boláčku.

Novinka v lékárnách

Pro všechny, které akné trápí, jsou v lékárnách nové přípravky MEDIFACE® Ultimate a MEDIFACE ®Exclusive, jejichž specifické působení pro rozdílné druhy akné může pomoci především těm, kterým ostatní přípravky dostupné na našem trhu účinkují nedostatečně.

MEDIFACE® Exclusive - účinný u hnisavých forem akné

Před použitím přípravku je vhodné problémové místo očistit. Krém se nanáší v dostatečném množství na problémové místo tak, aby bylo bohatě pokryto. Několikahodinové působení aktivních látek kůži změkčí, uvolní, vyčistí ucpané póry a zamezí šíření infekce. Mediface® Exclusive obsahuje komplex aktivních látek, které působí protimikrobně a protizánětlivě. Po použití přípravku Mediface® Exclusive je vhodné aplikovat přímo na aknózní ložiska přípravek Mediface®Ultimate, který je určen k vysušení a zklidnění.

Autor: MEDIFACE®

MEDIFACE® Ultimate - silně vysušující efekt

Mediface® Ultimate je ideální pro rychlé zmírnění projevů akné, případně na doléčení po sterilním vymáčknutí pupínků. Má silně vysušující efekt a je také vhodný pro menší projevy akné v jeho počáteční fázi. Po celonočním působení aktivních látek dojde ke zmírnění projevů a zklidnění aknózní pleti. Při hlubší formě je vhodné před tím použít přípravek Mediface® Exclusive, který změkčí a dezinfikuje hluboké až hnisavé vřídky.

Přípravky je možné zakoupit nebo si objednat v lékárně nebo na dobírku na www.hmh.cz.

Autor: MEDIFACE®