Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pecky z redakce: Setkání se Simonou Krainovou, fotbalový sendvič nebo Barbie džbánek

  • 24. července 2023 | 06:00

    Tento týden máme zase nabito. Jelikož je tady léto, mám pro vás dva tipy na super dovolenou, kde si jistojistě odpočinete. Také jsou tu limitovaná edice letního drinku, zvířata, která vám pomohou vyhrát telefon, a mnoho dalšího.

    Pokud jste zvědaví, ponořte se do mého výběru toho nejlepšího, co mi uvízlo v redakční síti, jistě si tam najdete něco, co vás potěší!

  • Spánkový balanc

    Od července je v luhačovickém hotelu Nivamare k dispozici biologicky optimalizované osvětlení Spectrasol. Hotel ve spolupráci s Národním ústavem duševního zdraví (NÚDZ) připravil program relaxačních a ozdravných pobytů s využitím fototerapie. Cílem je zlepšit spánek a podpořit regeneraci a vitalitu zejména u návštěvníků s náročným povoláním. Spolu s tím se naučí základní principy světelné hygieny pro svůj každodenní život. Osvětlení je v rámci pilotní realizace instalováno v několika pokojích a v návaznosti na zájem klientů se již uvažuje o rozšíření. Osvětlení Spectrasol má řadu přínosů, dle odborných studií například zlepšuje spánek, soustředění nebo produktivitu.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Zázrak jménem bílý šum • VIDEO: YouTube/romaneone

  • Pozdravit hvězdu

    Jedinečné šperky podtrhující výjimečnost každé ženy. Právě tato myšlenka stála za vznikem unikátní kolekce SIMONA, na které se úzce podílel tým Klenotů Aurum ve spolupráci s modelkou Simonou Krainovou. Finální výběr čítající téměř dvě stě kousků nabízí zákaznicím různé materiály i tvary, které spolu dokonale ladí a dají se nekonečně kombinovat i vrstvit. Kolekce Simona je exkluzivně k dostání od 10. července ve všech pobočkách Klenoty Aurum, v e-shopu i v mobilní aplikaci. Se Simonou Krainovou se zákazníci budou moct také osobně setkat během jejího road tripu po prodejnách. Jako první známá topmodelka navštíví pobočku Klenoty Aurum v Centru Černý Most, a to již 27. 7. od 15.00.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Sestra Krainové Yvonna Maléřová: Na stará kolena modelkou! • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

  • Zvířata pod palbou

    Co se stane, když se instagramový fotograf a influencer vydá s telefonem Samsung Galaxy S23 Ultra do zoo, aby zachytil co nejatraktivnější detailní záběry? Přesvědčit se teď můžete sami díky kampani, kterou zahájila společnost Samsung se zoologickou zahradou Safari Park Dvůr Králové. Influencer Honza Řeháček vytvořil parádní fotografické hádanky a v nedávno spuštěné soutěži Poznáš mě? můžete vyhrát mimo jiné zrovna ten samý telefon, na který to fotil Honza. Telefon budou využívat i chovatelé zoo ve Dvoře Králové k dokumentaci své práce. Soutěž potrvá do 30. 7. a vítěze vyhlásí o den později na soutěžních stránkách a sociálních sítích Safari Parku.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    V Zoo Praha za mláďetem luskouna: Video z návštěvy u Šišky • VIDEO: ABM

  • Rychlá energie do kapsy

    Sladké ořechové krémy BigBoy jsou skvělé pro každou příležitost. Do kaše, do jogurtu, když vás honí mlsná a potřebujete extra dávku energie. Pochutnáte si na chatě i na horské túře. Kdo by se ale chtěl tahat s kufrem plným cinkajících skleniček? Naštěstí je tu skvělé řešení! Nejoblíbenější Big Bueno a vydatný proteinový krém Tmavý nugát si můžete nyní vychutnat v praktických tubách. Parťák na cesty, který je vždy po ruce a vejde se i do toho nejmenšího zavazadla nebo do kapsy!

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Zásady zdravého hubnutí s Kateřinou Cajthamlovou • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Druhý život

    M&S v období pandemie covid-19 uvedl řadu látkových roušek s vysokým podílem bavlny a zajímavými vzory, a to nejen pro dospělé, ale i pro děti. V rámci samotného vývoje zdravotnických opatření, a zejména po skončení pandemie, se tak staly látkové roušky bezprizorní a muselo se hledat využití pro více než 25 000 kusů. Nakonec našli chráněnou dílnu JednaBedna, kde se podařilo domluvit využití roušek ve formě nových produktů denní potřeby, jakými jsou například pouzdra na brýle, kapsička na drobné nebo peněženka na karty. Tyto produkty je možné zakoupit v kamenných pražských prodejnách Melantrich, Chodov, Nový Smíchov a Palladium. Radost z toho, že se podařilo efektivně využít materiál, znásobí to, že mohli podpořit zároveň dobrou věc – chráněnou dílnu JednaBedna, které jde 100 % výtěžku z prodeje. Aktuálně už M&S přispěl částkou přes 100 000 Kč.

  • Limitovaná letní edice

    Osvěžující chuť ledového ovocného čaje, zvýrazněná čerstvě připravenými domácími bublinkami? To je limitovaná edice SodaStream Ice Tea, dokonalé letní osvěžení zabalené v jediné krabici. V balení kromě designového výrobníku TERRA v černé barvě najdete i bombičku s novým systémem rychlého uchycení Quick Connect, kterou stačí do přístroje zacvaknout. Připravíte s ní až 80 litrů perlivých nápojů. Nechybí ani znovu použitelná 1l lahev Fuse, v tomto případě s letním motivem čajových lístků. Je vyrobená z Tritanu, a díky tomu je vhodná i do myčky nádobí. Z 500ml balení příchutě Ice Tea Broskev, kterou najdete v balení jako bonus, připravíte až 12 lahví SodaStream plných osvěžujícího ledového čaje. Pospěšte si, edice SodaStream Ice Tea je limitovaná!

  • Fotbalistův oblíbený

    Hard Rock Café Praha a Hard Rock International se opět spojují se svým světovým ambasadorem Lionelem Messim a představují nový pokrm na menu – kuřecí sendvič Messi Chicken Sandwich – Made For You by Leo Messi. Nový sendvič je inspirovaný jedním z oblíbených argentinských jídel z dětství fotbalové legendy – milanesou. Jde o pokrm, který vychází z italského telecího po milánsku. Uvedení nového sendviče je skvěle načasované a synchronizuje se s aktuálním vstupem Messiho do amerického fotbalového klubu Major League Soccer. Ochutnat novinku je možné ve všech pobočkách Hard Rock Café po celém světě.

  • Džbánek pro Barbie

    Ikonický hobnailový džbán Rosaline se z Křišťálového údolí dostal až na věhlasné hollywoodské filmové plátno. Růžový džbán, který je vůbec prvním produktem české sklářské značky KLIMCHI, se objeví ve filmu Barbie renomované režisérky Grety Gerwig, několikanásobné nominantky na Oscara. V hlavních rolích filmu Barbie, který je v českých kinech od 20. července, se ukážou hvězdní herci Margot Robbie a Ryan Gosling.

  • Léto v Prazdroji

    Čtvrteční večery na nádvoří Plzeňského Prazdroje až do 31. srpna vždy od 20 hodin patří koncertům rockových muzikantů. Intenzivní hudební zážitky umocňuje orosené pivo, včetně novinky Summer Ale, kterou v plzeňském experimentálním pivovaru Proud uvařili přímo pro festival Léto v Prazdroji. K dispozici je samozřejmě také chladivé nealko a další vydatné občerstvení. V rámci Léta v Prazdroji do konce prázdnin ještě zahrají kapely Brutus, Hibaj, Kečup, Extra Band Revival, Turbo, Lucie Revival a Michal Šindelář. Kapacita areálu je omezená. Vstupenky za 100 Kč je proto doporučeno koupit s předstihem.

  • Ráj luxusu

    Víceúčelový a zelený dovolenkový resort Punta Skala, který spadá pod značku Falkensteiner Hotels & Residences, přichází tento rok v červenci s další novinkou. Tentokrát byly investice společnosti nasměrovány do luxusního vilového projektu, který nabízí jedinečný zážitek z dovolené. Luxury Villas Punta Skala tvoří pět vil, které jsou opravdovou oázou hédonismu, pozemky mají rozlohu 200 m čtverečních, soukromou středomořskou zahradu, vyhřívaný bazén a k dispozici je vám personál vily. Dokonalá luxusní dovolená nedaleko města Zadar. Z každé vily je výhled na okouzlující zadarské souostroví a může v ní spát až 7 osob.

  • Jako od maminky

    Přemýšlíte, jak na stůl bez práce dostat báječný dort jako od maminky? Chcete, aby navíc chutnal, jako by byl právě vyndaný z trouby? Žádný problém, společnost Sweet Delight pod značkou Dortie´s vyrábí ty nejluxusnější dobroty, u kterých byste nehádali, že nejsou právě upečené. Stačí si koupit po upečení ihned hluboce zmražený cheesecake, muffiny nebo již zmiňovaný dort tradičních i nepoznaných chutí a nechat je osm hodin rozmrazit v lednici. Nepoznáte rozdíl a nadchnete všechny nedočkavé strávníky.

  • Primark on-line

    Mezinárodní maloobchodní řetězec Primark spustil po úspěšném pilotním projektu ve Velké Británii své nové webové stránky i v České republice. Jedná se o významný krok v digitální transformaci značky, jehož cílem je nabídnout zákazníkům nový a lepší zážitek z nakupování. Nové stránky nabízejí širokou škálu produktů z nejnovějších kolekcí Primarku i zboží denní potřeby, ale také inovovaný design, lepší navigaci a zcela novou funkci, která zákazníkům umožní zjistit skladovou dostupnost, velikost a barvu konkrétního výrobku v místních prodejnách Primark. Virtuální obchod bude obohacen o větší počet obrázků produktů a přístup k podrobnějším informacím o látkách a materiálech, původu i pokynech k péči, což bylo dosud možné nalézt pouze na etiketě nebo obalu. Kromě toho si zákazníci mohou na stránkách založit osobní účet a ukládat si do něj své nákupní preference nebo si vytvoří seznam přání oblíbených produktů.

  • Ve svatebním

    Nové letní bublinky Bohemia Sekt ICE jsou nejen geniální na léto, protože jsou určeny k tomu, pít je s ledem, ale také dokonale padnou k hostině na svatbě! Stejně jako nevěsta jsou celé v bílém a svatební den či rozlučku se svobodou osvěží ledovou chutí!

Diskuse ke článku
.