Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejkratší manželství slavných: Někteří nestihli ani líbánky a už žádali o rozvod

  • Britney Spears
    18. července 2023 | 06:00

    Mysleli si, že je to navždy. Ale sotva stvrdili svými podpisy uzavření sňatku, pomalu už vyplňovali rozvodové papíry. Někdo dokonce za pár hodin… Které slavné páry spolu neoslavily ani první výročí svatby?

  • Lucie Bílá a Stanislav Penk – 1 rok

    Autor: Aha! – M. Pekárek, L. Hatašová, Profimedia.cz, ara

    Zpěvačka a taky mnohonásobná Zlatá slavice byla za svůj život vdaná dvakrát. Poprvé řekla ano právě muzikantovi, který si s ní přál mít další dítě (tehdy už byl na světě zpěvaččin dnes dospělý syn Filip). Už po týdnu, co se se Stanislavem znali, si řekli, že spolu chtějí být napořád. Jak ale po letech zpěvačka přiznala ve své knížce, už při svatebním obřadu věděla, že nedělá dobře, necítila se totiž šťastná.

    VIDEO: Celebrity, které neunesly svou slávu.

    Video se připravuje ...
    Celebrity, které neunesly svou slávu • VIDEO: Videohub

  • Libor Bouček A Marianna Ďurianová – 6 měsíců

    Libor Bouček a Marianna Ďurianová
    Autor: Foto Blesk - David Malík

    Český moderátor a slovenská televizní hvězdička se brali po velmi krátkém vztahu. Libor byl do uhrančivé krásky zamilovaný až po uši. Jenže už po pár měsících se objevily první mráčky. Spekulovalo se, že novomanželka byla svému muži nevěrná… Pravdu znají ale jen oni dva. Každopádně rozvod proběhl velmi rychle. Dnes je moderátor šťastným tátou a žije rodinným životem.

  • Richard Krajčo a Iva Frühlingová – 6 měsíců

    Richard Krajčo a Iva Frühlingová
    Autor: Profimedia

    Byla to láska jako trám. Všichni jim štěstí přáli. Oba muzikanti tělem i duší k sobě tak ladili! Tedy alespoň navenek se to zdálo. Jak oba po čase v rozhovoru přiznali, nedokázali sladit svoje potřeby – Iva chtěla být s Richardem co nejčastěji, on to mnohdy viděl jinak. Žádost o rozvod podala nakonec Iva. Dnes jsou oba spokojení po boku nových partnerů.

  • Nicolas Cage a Lisa Marie Presley – 90 dní

    Lisa Marie Presley a jeden z jejích manželů, Nicolas Cage
    Autor: ČTK / AP / Kevork Djansezian

    Dcera božského Elvise měla pro slavné muže vždycky slabost. Na sňatek kývla mimo jiné i Michaelu Jacksonovi. V případě Nicolase Cage se prý pořádně unáhlila, on jako její třetí oficiální manžel byl dle jejího názoru velkým omylem. Oficiálně si dali vale kvůli nepřekonatelným rozdílům. Ze vztahu vycouval jako první Nicolas.

  • Carmen Electra a Dennis Rodman – 9 dní

    Autor: Profimedia

    Vztah basketbalového boha a sexbomby, hvězdy seriálu Pobřežní hlídka byl hlavně o vášni a přitažlivosti. Oba byli označováni za nevyzpytatelné osobnosti a bouřliváky. Od počátku jim to klapalo vlastně jen v ložnici, jinak nebyli schopní se na ničem shodnout. Electra přiznala, že vlastně hledala u Dennise oporu, protože jí brzy po sobě zemřely matka i sestra, ale že v tom z její strany moc lásky nebylo.

  • Britney Spears a Jason Alexander – 55 hodin

    Autor: AFP

    Znali se od útlého dětství, vyrůstali ve své blízkosti. Když se po letech znovu potkali, podnikli spolu výlet do Las Vegas. A tam se bez většího přemýšlení spontánně vzali. Jejich manželství netrvalo ani dva dny, sňatek byl záhy anulován. Jason se z toho, že mu Britney nepatří, nikdy nevzpamatoval. Loni se pokusil zhatit její svatbu, když si brala o třináct let mladšího Sama Asghariho.

Autor: Kateřina Pokorná
Diskuse ke článku
.