Středa 11. září 2024
Svátek slaví Denisa, zítra Marie
Oblačno 19°C

Trhák Emily in Paris je zpět! Co jste o hlavní hrdince možná nevěděli?

  • Trhák Emily in Paris se vrací už v polovině srpna: Víme, na co se můžete těšit!
    15. srpna 2024 | 06:00

    Už se vám také stýská po rodačce z Chicaga, milovnici marketingu a módy, která se snaží prorazit v romantické metropoli? Po téměř roce a půl platforma Netflix konečně uvede 15. srpna premiéru čtvrté řady seriálu Emily in Paris. Poslední díl tohoto trháku skončil nepovedenou svatbou Camilly a Gabriela, a kromě dramatických vztahů se pokračování zaměří také nejen na Sylviin tým Agence Grateau, ale i na zpěvačku Mindy a její skupinu. Řada bude rozdělena na dvě pětidílné části. Druhá pak vyjde 12. září.

    První řada byla na Netflixu zveřejněna 2. října 2020. Hlavní roli hraje herečka Lily Collinsová. Ta představuje Američanku Emily, která se přestěhovala do Paříže kvůli práci. Změna bydliště jí však s sebou přináší nejen pracovní, ale také milostné výzvy. Vzhledem k šokujícímu konci předešlé série jsou všichni fanoušci netrpěliví, jak dopadne Emilyn milostný trojúhelník…

  • Věděli jste, že...

    Pětatřicetiletá herečka Lily Collinsová je dcerou hudebníka Phila Collinse, která se narodila v Anglii. Její matka je ale Američanka, a proto má Lily dvojí občanství. Po rozvodu svých rodičů se v roce 1996, když jí bylo 6 let, s matkou přestěhovala z Anglie do Los Angeles. 

    Absolvovala na Harvard-Westlake a studovala na University of Southern California se zaměřením na televizní žurnalistiku. S herectvím začala ve dvou letech v seriálu stanice BBC Growing Pains. Jako dospívající dívka napsala sloupek pro britský magazín Elle Girl. Psala také pro Seventeen, Teen Vogue a pro Los Angeles Times.

    V roce 2009 si zahrála ve dvou epizodách seriálu 90210: Nová generace. Získala roli po boku Sandry Bullock ve filmu Zrození šampióna. V červenci 2012 se při natáčení filmu Martal Instruments: Město kostí seznámila s hercem Jamie Campbell Bowerem a v listopadu se poprvé jako pár objevili na červeném koberci při British Fashion Awards. Dvojice se rozešla v létě 2013. V květnu 2015 se dali znovu dohromady, ale po čase se opět rozešli.

    V září 2020 se zasnoubila s americkým režisérem a scenáristou Charliem McDowellem. Svatba proběhla o více než rok později v zalesněné oblasti Dunton Hot Springs v americkém Coloradu.

  • Emily navštíví Řím!

    Natáčení čtvrté série začalo 19. ledna 2024 a slibuje divákům další pařížské scény, milostné trojúhelníky a extravagantní kostýmy. Lily Collins, která ztvárňuje Emily, potěšila fanoušky letmými pohledy do zákulisí a svůj návrat do ikonické role potvrdila prostřednictvím sociálních sítí. Tam mimochodem také naznačila, že se Emily vydá na „románskou dovolenou“. Snad jí italština půjde lépe než francouzština. Prozradila také, že nás čeká skvělá, tentokrát zimní móda, a ještě více dramat. „Emily se bude muset rozhodnout, jestli všechno, co kdy chtěla, opravdu potřebuje, a i když zůstane srdcem vždy věrná Paříži, její život v této sezóně nabere nečekané obrátky. Nebuďte překvapeni, když ji najdete na prázdninách v Římě.“

    Jak popisují 4. řadu hlavní hvězdy seriálu? To se dozvíte ve videu!

    Video se připravuje ...
    Přísně tajné pecky míří do vašich obýváků! • VIDEO: Netflix, idh

  • Jak vypadá budoucnost seriálu?

    Je tu mnohem více příběhů, které je třeba odvyprávět, a v blízké době věci uzavírat nebudeme,“ uvedl tvůrce seriálu Darren Star, s tím, že čtvrtá série tedy rozhodně nebude poslední. „Všichni kreativně cítíme, že jsme uprostřed něčeho, co nesměřuje ke konci,“ dodal.

    Pokud se ale těšíte na malý přírůstek do pařížské rodiny, budete si muset ještě chvíli počkat. Darren Star prozradil, že miminko ve čtvrté sérii pravděpodobně ještě nepřijde. Přeci jen dosavadní tři série Emily in Paris pokrývají pouze šest měsíců.

Autor: Monika Vráblíková
Klíčová slova:  trendy, móda, ze života hvězd, vip, Emily in Paris
Diskuse ke článku
.