Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Lži, pomluvy, nadávky i násilí: Tohle jsou nejbouřlivější rozvody Hollywoodu

  • Lži, pomluvy, nadávky i násilí: Tohle jsou nejbouřlivější rozvody Hollywoodu
    4. dubna 2024 | 06:00

    Byla to láska jako trám a ani jeden z nich neměl pochyby, že jejich vztah překoná všechny překážky a že spolu zůstanou navěky. O to větší nepříjemné překvapení pro ně pak bylo, že po několika letech soužití přišel rozvod. A to velmi dramatický rozvod. Která slavná manželství skončila bouřlivým rozchodem?

  • Charlie Sheen a Denise Richards

    Autor: profimedia.cz

    Charlie Sheen a Denise Richards se poprvé setkali na natáčení filmu „Good Advice“ v roce 2000. Jiskra mezi nimi však nepřeskočila hned, randit spolu začali až o rok později. Věci ale nabraly rychlý spád a už po třech měsících randění herec požádal Denise o ruku. Přestože herečku okolí od vztahu odrazovalo, protože Charlie byl známý hollywoodský sukničkář, nakonec se v roce 2002 svatba uskutečnila. Jejich vztah zpočátku vypadal idylicky. Zahráli si spolu v komedii Scary Movie 3, na veřejnosti působili šťastně a v roce 2004 se jim narodila první dcera Sam. O roku později však Denise podala žádost o rozvod i přestože byla v šestém měsíci těhotenství a čekala jejich druhou dceru Lolu. Důvodů bylo hned několik – Charlie Sheen údajně začal trpět paranoiou, propadl gamblingu, utrácel peníze za prostitutky a propadl drogám. Denise dokonce uvedla, že Charlie Sheen sleduje dětské porno a že zneužívá jejich dvě dcery. V roce 2006 byl pár rozveden. O několik let později se společně vydali na dovolenou do Mexika a vypadalo to, že bývalí manželé našli přece jen společnou řeč. Vše však vyvrátil Charlie Sheen, který se později začal do Denise navážet skrz sociální sítě a nazval jí nejhorší matkou na světě.

    VIDEO: Nejdražší rozvody v historii

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Angelina Jolie a Brad Pitt

    Autor: profimedia.cz

    Vztah jednoho z nejkrásnějších párů Hollywoodu začal skandálem, a nakonec tak i skončil. Když v roce 2005 opustil Brad Pitt svou manželku Jennifer Aniston kvůli neodolatelné Angelině Jolie, fanoušci mu to dlouho nemohli odpustit. Vypadalo to, že je jejich vztah osudový a že k sobě zkrátka patří. Nikdo tak netušil, že o pár let později bude celý svět sledovat jejich dramatický rozvod. V roce 2016 začalo rozvodové klání, ve kterém Angelina Brada obvinila z fyzického napadení syna Maddoxe a alkoholismu. Vedli spolu tuhý boj o opatrovnictví svých šesti dětí, z nichž tři jsou adoptované. Rozvedeni byli v roce 2019. O rok později se nechala Angelina Jolie slyšet, že hlavním důvodem rozvodu byly neutěšené poměry v rodině. „Rozešla jsem se pro dobro a pohodu celé své rodiny a našich šesti dětí. Bylo to správné rozhodnutí."

  • Amber Heard a Johnny Depp

    Autor: profimedia.cz

    Tak, jako byla na začátku vztahu jejich láska intenzivní a vášnivá, stejně probíhalo i rozvodové řízení. Kauzu Heard/Depp sledoval celý svět a jejich soudní při si dokonce můžete pustit i na Netflixu v dokumentu Depp vs. Heardová. Jejich rozvod doprovázely pomluvy, nařčení z domácího násilí, křivé svědectví a zničená kariéra Johnnyho Deppa. Po letech tahanic a vzájemných obviňování nakonec porota dala za pravdu slavnému herci a jeho jméno tak bylo očištěno.

  • Kevin Costner a Christine Baumgartner

    Autor: profimedia.cz

    Kevin Costner a Christine Baumgartner patřili mezi nejstabilnější páry Hollywoodu. Byli spolu dlouhých osmnáct let a vychovávali tři děti. Proto bylo velkým překvapením, když minulý rok požádala Christine o rozvod. Sám herec byl velmi nemile překvapen. Důvodem mělo být jeho pracovní vytížení. Většinu času údajně trávil na natáčení a své rodině nevěnoval vůbec žádný čas. Christine toho měla dost a rozhodla se manželství ukončit. Kevin chtěl věci řešit v klidu, ale úplně to nedopadlo. Svou ženu z honosného sídla vystěhoval. Ona po něm zas požadovala měsíční výživné ve výši pěti milionů korun.

  • Kim Kardashian a Kanye West

    Autor: profimedia.cz

    Brali se v roce 2014 v Itálii a rázem se jejich manželství stalo ústředním tématem všech médií. Celou dobu prohlašovali, že jsou do sebe zamilovaní a že je nikdy nic nerozdělí. Po šesti letech manželství ale Kim požádala o rozvod. Kanye totiž většinu času trávil na svém ranči ve Wyomingu, kde řešil své psychické problémy, ona žila se čtyřmi dětmi v Los Angeles. Ještě před rozvodem se oba začali vídat s novými partnery. Kim randila s hercem Pete Davidsonem, což Kanye nesl špatně a spustil proti němu na sociálních sítích válku. Jejich rozvod nebyl pěkný ani diskrétní, protože Kanye skrz sociální sítě vyzradil každý detail. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.