Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Fotky, ze kterých mrazí: Jak by dnes vypadali tito slavní, kdyby byli naživu?

13. listopadu 2022 | 05:00

Byli slavní, talentovaní a odešli příliš brzy. Zanechali za sebou však nesmazatelnou stopu, díky které na ně stále vzpomínáme. Napadlo vás někdy, jak by tyto hvězdy vypadaly, kdyby byly stále naživu? Díky moderním technologiím a šikovným aplikacím si tak můžeme tyto představy alespoň trochu přiblížit.

Mnoho z vás už určitě několikrát napadlo, jak by dnes asi vypadala Marilyn Monroe, kdyby se nepředávkovala. A totéž platí o představách, kdyby se princezna Diana nestala obětí tragické nehody nebo kdyby se Robin Williams nerozhodl ukončit svůj život podstatně dřív, než bylo nutné. Vaše představy mohou v dnešním moderním světě alespoň trochu naplnit chytré aplikace, díky kterým si můžete změnit střih a barvu vlasů nebo očí, ale také si můžete přidat pár let, a zjistit tak, jak bude vaše tvář vypadat třeba za dalších čtyřicet let. Trochu děsivé, že?

Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století:

Video se připravuje ...
Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století • VIDEO: Videohub

Životy těchto celebrit vyhasly příliš brzy a je těžké spekulovat o tom, kolik vrásek by dnes zdobilo jejich tváře a zda by měly šediny, nebo ne. Možná by ale vypadaly úplně stejně jako na těchto upravených fotkách.

Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami.

 

 

Autor: Aneta Valešová