Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To jste asi netušili! Tyhle slavné páry začaly svůj vztah mileneckým poměrem

  • ...
    10. ledna 2020 | 06:00

    Možná jste ani netušili, že některé hollywoodské lásky nezačaly tak nevinně, jak by se mohlo zdát. Které celebrity zlomily svým předchozím partnerům či partnerkám srdce, aby mohly být s někým jiným?

     

     

    Ne každá láska má snadný začátek. Své o tom vědí tyto celebrity, které se zamilovaly do někoho jiného, a musely tak ukončit své předchozí vztahy. Které slavné lásky začaly aférou?

  • Alicia Keys (38) a Swizz Beatz (41)

    Alicia Keys
    Autor: profimedia.cz

    Alicia Keys a americký hudební producent Swizz Beatz se znají pěknou řádku let a zpočátku zpěvačka neměla svého budoucího manžela příliš v lásce. "Upřímně, moc jsem ho ráda neměla. Bylo ho všude plno a připadal mi zkrátka otravný," přiznala v rozhovoru. Po nějakém čase spolu však začali spolupracovat a Alicia na něj začala měnit názor. Nakonec spolu začali randit, ale Swizz byl stále ženatý se zpěvačkou Mashondou. Následoval velmi ošklivý rozvod a v roce 2010 si Alicia a Swizz řekli ano. Dodnes jsou spolu a mají dvě děti.

  • Gwen Stefani (50) a Blake Shelton (43)

    Gwen Stefani
    Autor: profimedia.cz

    Blake se se zpěvačkou ze skupiny No Doubt Gwen Stefani seznámil během natáčení hudebního pořadu The Voice a brzy bylo patrné, že to mezi nimi dost jiskří. Oba v té době měli však partnery. Jejich city ale byly tak silné, že se oba rozvedli a brzy poté spolu začali oficiálně chodit.

  • Tori Spelling (46) a Dean McDermott (53)

    Tori Spelling
    Autor: profimedia.cz

    Seriálová Donna z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 se se svým manželem seznámila během natáčení filmu Mind Over Murder. Tori ve své show True Tori přiznala, že se spolu ještě tu noc vyspali. Na tom by možná někomu nepřišlo nic divného, až tedy na to, že oba v té době byli s někým jiným. Oba své partnery nakonec opustili a pouhý měsíc po rozvodech si řekli své ano. Mají spolu pět dětí.

  • Angelina Jolie (44) a Billy Bob Thornton (64)

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz

    Hollywoodská kráska se se svým bývalým manželem seznámila v roce 1999 při natáčení filmu Bláznivá runway. Zamilovali se do sebe natolik, že se ještě ve stejný rok vzali. Ve stejné době se však Billy stýkal s herečkou Laurou Dern. "Odjela jsem pryč, abych natočila film, a během toho se můj bývalý přítel stihl oženit a já o něm už nikdy neslyšela," prozradila Laura Dern. Stejně bouřlivě jako vztah Angeliny a Billyho začal, tak také skončil – v roce 2003 se rozvedli.

  • Angelina Jolie (44) a Brad Pitt (56)

    Angelina Jolie, Brad Pitt
    Autor: profimedia.cz

    Tak to vypadá, že si Angelina libovala v zadaných mužích. Ikonický příběh páru "Brangelina" patří v Hollywoodu mezi nejsledovanější. Zamilovali se do sebe během natáčení filmu Pan a paní Smithovi. Brad byl v té době ženatý s oblíbenou Jennifer Aniston, a tak mu fanoušci dodnes mají za zlé, že ji opustil právě kvůli Angelině. Přestože patřili mezi nejhezčí páry Hollywoodu, začal mít jejich vztah velké problémy a v roce 2016 se rozvedli.

  • Britney Spears (38) a Kevin Federline (41)

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz

    Vztah popové princezny a Kevina Federlina začal v době, kdy se svou bývalou partnerkou Shar Jackson čekal druhé dítě. To mu však nebránilo v tom, aby Britney požádal o ruku. Jejich manželství však nemělo dlouhé trvání, vydrželi spolu dva roky a nakonec vztah skončil divokým rozvodem. Britney se dlouho poté nemohla vzpamatovat, měla problémy s alkoholem a trpěla psychickými problémy, které vyvrcholily v okamžiku, kdy si sama jen tak oholila hlavu. 

  • Jennifer Aniston (50) a Justin Theroux (48)

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Justin a Jennifer se do sebe zakoukali během natáčení filmu Tohle je ráj. Herec kvůli nezapomenutelné Rachel Green z kultovního seriálu Přátelé ukončil čtrnáctiletý vztah s návrhářkou Heidi Bivens. V roce 2015 se konala svatba, ale ani tentokrát Jen nenatrefila na toho pravého. Rozvedli se o tři roky později, ale zůstali přáteli.

  • Melanie Griffith (62) a Antonio Banderas (59)

    Antonio Banderas
    Autor: profimedia.cz

    Milostný poměr Antonio Banderase a Melanie Griffith začal během natáčení filmu Jedna navíc. "Snažili jsme se respektovat skutečnost, že oba máme partnery. Mysleli jsme si, že je to jedna z těch chvil, kdy s někým hrajete pár, a tak tomu snadno uvěříte. Ale bylo to silnější a chtěli jsme v tom pokračovat," uvedl herec. Oba proto opustili své partnery a vzali se. Jejich vztah ale nakonec nevydržel.

  • Jennifer Lopez (50) a Marc Anthony (51)

    Jennnifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Ani Jennifer Lopez a Marc Anthony nezačali svůj vztah s úplně čistým štítem. Když se do sebe v roce 2004 zamilovali, byla ještě zpěvačka zasnoubena s hercem Benem Affleckem. Svatbu kvůli Markovi zrušila jen pár hodin před tím, než měla nakráčet k oltáři. O měsíc později si vzala Marka a manželství jim vydrželo sedm let. 

  • Kim Kardashian (39) a Kanye West (42)

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

    V době, kdy se Kim zamilovala do amerického rappera Kanye Westa, byla v manželství s hvězdou NBA Krisem Humphriesem. Jejich sňatek trval pouhých dvaasedmdesát dní a ihned po ukončení začala Kim s Kanyem veřejně chodit. V roce 2014 proběhla svatba a mají spolu čtyři děti.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.