Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Rozchody 2023: Bouřlivý vztah Agáty a Soukupa, milostný trojúhelník a rebelka Britney

  • Rozchody celebrit 2023
    14. prosince 2023 | 06:00

    Letošní rok se chýlí ke konci, a tak je na čase si připomenout největší události ze světa showbyznysu. Mezi ně bohužel patří i rozchody a rozvody. Které slavné páry už jsou dneska minulostí?

  • Agáta Hanychová a Jaromír Soukup

    Autor: Profimedia.cz

    Vztah této dvojice byl doslova turbulentní! Jen pár měsíců poté, co se Agáta a Jaromír dali dohromady, oznámili, že čekají společného potomka. A dokonce se mluvilo o veselce. Tu ovšem nestihli. Než se stihla Rozárka Soukupová rozkoukat, už se její rodiče rozešli a začali se o péči o dceru soudit. Útěchu trojnásobná maminka našla u svého bývalého partnera Mirka Dopity, s kterým má syna Kryšpína. Aneb stará láska nerezaví, jak se říká.

    VIDEO: Agáta Hanychová: Nevím, jestli jsem už našla toho pravého...

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Petra Koubková

  • Denisa Nesvačilová a Petr Kolečko

    Autor: Profimedia.cz

    Celé Česko napjatě sledovalo, jak milostný trojúhelník populárního scenáristy Petra Kolečka dopadne. Už to vypadalo, že zakotví u půvabné zrzky Denisy Nesvačilové, když znenadání překvapil svým návratem k modelce Anetě Vignerové, s kterou má syna Jiříka a kterou učinil svou manželkou. Tajnou veselkou šokoval nejen národ, ale i svou bývalou přítelkyni, které se o svých plánech nejspíš zapomněl zmínit, protože tvrdila, že spolu měli v době obřadu odjet na romantickou dovolenou.

  • Britney Spears a Sam Asghari 

    Autor: Profimedia.cz

    Kontroverzní zpěvačka Britney Spears nepřestává překvapovat. Kromě toho, že poslední dobu baví internet svými podivnými tanečky na sociálních sítích, tak vyvolala rozruch i rozvodem s íránským modelem a fitness trenérem Hasamem „Samem“ Asgharim, kterého si vzala v červnu 2022. Důvodem rozchodu byly podle o dvanáct let mladšího trenéra „nepřekonatelné rozdíly“ mezi nimi.

  • Reese Witherspoon a Jim Toth

    Autor: Profimedia.cz

    Měli slavit dvanácté výročí svatby, místo toho ale slavný pár oznámil rozchod. Vše proběhlo v poklidu, a to i s ohledem na rodinu. Bývalí manželé spolu mají desetiletého syna Tennessee Jamese. "Užili jsme si spolu tolik nádherných let a jdeme dál s hlubokou láskou, laskavostí a vzájemným respektem ke všemu, co jsme společně vytvořili,“ stojí v prohlášení manželů.

  • Štěpán Kozub a Barbora Druláková

    Autor: Profimedia.cz

    Teprve před pár dny vyplul na povrch krach manželství oblíbeného komika Štěpána Kozuba a tanečnice Barbory Drulákové. Manželé byli čtyři roky a mají spolu tříletou dceru Anežku. Rozvodové papíry podali letos v srpnu, důvody rozchodu si ale pochopitelně nechali pro sebe. Od začátku totiž patřili mezi páry, které si své soukromí střeží, a nechodili společně ani na žádné veřejné akce.

  • Taylor Swift a Joe Alwyn

    Autor: Profimedia.cz

    Populární americká zpěvačka moc štěstí v lásce doposud neměla. Jiskřička naděje přeskočila, když potkala herce Joea Alwyna, po jeho boku pak strávila krásných šest let. Jenže letos byl jejich pohádky konec a každý si šel svou cestou. Taylor krátce poté našla štěstí u zpěváka, který si říká Matty Healy. Bohužel ne na dlouho, protože se po pár týdnech rozešli. Momentálně zpěvačka randí s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelce.

Autor: Štěpánka Bínová
Diskuse ke článku
.