Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejlepší dokumenty o celebritách na Netflixu: U těchto hitů rozhodně neusnete!

  • Dokumenty na Netflixu
    15. listopadu 2023 | 06:00

    Ještě nedávno dokumenty nebyly největším lákadlem v produkci Netflixu. To ale změnilo hned několik životopisných snímků o slavných osobnostech, které trhají rekordy ve sledovanosti. Které z nich stojí za zhlédnutí?  

  • Beckham

    Autor: Netflix

    Asi nejvíc v poslední době rezonovala dokumentární minisérie o slavném fotbalistovi Davidu Beckhamovi. V prvním díle ho vidíme ještě jako kluka z chudých poměrů, který měl ale velký talent a píli. Po prvních úspěších následuje raketový vzestup a vyšvihnutí se mezi světovou fotbalovou elitu. A právě v té době potkal také Victorii ze Spice Girls, která se stala jeho ženou. Jenže v dalších dílech už to taková idylka není. Staneme se svědky Beckhamova osobního pádu, kdy po mistrovství světa v roce 1998 fotbalová hvězda upadá do depresí a musí čelit výhrůžkám od fanoušků. Díky osobní zpovědi si tak tento dokument najde oblibu i u těch, kteří fotbal vůbec nesledují.

    VIDEO: Podívejte se na trailer dokumentární série Beckham:

    Video se připravuje ...
    Trailer dokumentární série Beckham • VIDEO: Netflix

  • Sly

    Autor: Netflix

    Jedním z nejnovějších dokumentárních počinů Netflixu je film Sly, ve kterém Sylvester Stallone vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou hvězdu. Velmi otevřeně ve snímku mluví o tíživém dětství a komplikovaném vztahu s otcem. Hodně pozornosti pak věnuje i období, kdy se v sedmdesátkách prosazoval. Upozaděny jsou naopak jeho zásadní role Rockyho a Ramba a stejně tak jeho osobní život v tomto období. Dokument je poměrně depresivně laděný, pokud ale patříte mezi hercovy fanoušky, rozhodně byste si ho neměli nechat ujít.

  • Pamela: Příběh lásky

    Autor: Netflix

    Letošním hitem zůstává jednoznačně příběh Pamely Anderson. Bývalá playmate vstala jako Fénix z popela, aby na sklonku kariéry ještě něco dokázala a taky mohla podat světu svou osobní zpověď. Kromě toho, že vidíme, v jaké formě někdejší sexbomba právě je, tak se ohlížíme za zásadními momenty jejího života. Pamela vypráví o své cestě ke slávě, divokých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou.

  • Anna Nicole Smith: Neznáte mě

    Autor: Netflix

    Stala se snad nejznámější zlatokopkou na světě. Jaká ale tahle obyčejná holka z maloměsta v Texasu, která našla štěstí přímo u tyče v klubu, když potkala přestárlého miliardáře J. Howarda Marshalla, doopravdy byla? To se snaží odhalit dokument Anna Nicole Smith: Neznáte mě. Skrz rozhovory s lidmi z jejího nejbližšího okolí zjišťujeme, co byla vlastně zač, a musíme říct, že to je opravdu velmi zajímavý vhled do její komplikované mysli.

  • Depp vs. Heardová

    Autor: Netflix

    Kdo napjatě nesledoval soudní spor exmanželů Johnnyho Deppa a Amber Heard, jako by nebyl. Táhl se dokonce tak dlouho a byl natolik komplikovaný a zajímavý, že děj naplnil několik dílů. Dokument je shrnutím všech faktů, a navíc slibuje, že poprvé v něm zazní ucelená svědectví obou stran. Je tedy pro všechny, kteří si chtějí udělat svůj názor nebo si kontroverzní případ jen připomenout.

  • Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky

    Autor: Netflix

    Loňský dokument spíš než nejslavnější období známé hollywoodské ikony sleduje záhadné okolnosti její smrti. Zazní tam nahrávky s ní, ale i dosud nezveřejněné rozhovory s jejími nejbližšími. Pokud se chcete o božské Marilyn Monroe dozvědět víc, určitě si dokument pusťte.

  • Britney vs. Spears

    Autor: Netflix

    Novinářka Jenny Eliscu a dokumentaristka Erin Lee Carr nashromáždily exkluzivní rozhovory a důkazy, které mají otevřít nový pohled na zápas Britney Spears o vlastní svobodu. Proč byla zbavena svéprávnosti, co se vlastně stalo a čím si popová hvězda procházela? Jestliže vás tohle temné období Britney zajímá, v dokumentu snad najdete odpovědi.

Autor: Štěpánka Bínová
Diskuse ke článku
.