Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Z královny mejdanů zodpovědná máma? Prohlédněte si, jak šel čas s Agátou Hanychovou!

3. prosince 2023 | 05:00

Dřív plnila bulvární plátky fotkami z večírků, dnes jsou to spíš její vztahové peripetie, které jsou stejně napínavé jako akční thriller v telce. Jak se dcera herečky Veroniky Žilkové prosadila ve světě showbyznysu, kteří muži se vystřídali po jejím boku a jak moc ji změnilo mateřství? Ohlédněte se s námi za životem známé provokatérky.

Opakovaný vyhazov ze školy a soutěž krásy

Také tápete, čím se vlastně Agáta Hanychová proslavila – kromě toho, že je dcerou známé herečky Veroniky Žilkové? V první řadě díky tomu, že byla odjakživa ráda středem pozornosti. Už jako malá holka byla pěkně neposedná. Na základce ji kvůli tomu chtěli dokonce přeřadit do zvláštní školy a později ji vyhodili i z několika středních škol. Už tenkrát ale věděla, že úspěšnou se může stát i bez vzdělání, a tak se snažila prosadit se v showbyznysu. Po neúspěšných hereckých pokusech zkusila štěstí v soutěži krásy, z které si odnesla titul 2. vicemiss České republiky.

Autor: Profimedia.cz

Protloukala se v showbyznysu

Vedle občasného focení později nafotila odvážné snímky do Playboye, a protože ji to bavilo i za foťákem, tak jeden čas byla fotografkou v časopisu Story. Zřejmě si ji vybavujete ale spíš jako moderátorku. Například moderovala noční show 4. řady reality show VyVolení nebo pořad Mall Boxing na Mall TV. Větší pozornost ale budila svým rebelstvím a skandály. Nebyla totiž párty, na které by se neobjevila, a to většinou ve vyzývavém modelu a se skleničkou v ruce.

Autor: Profimedia.cz

Bouřlivé vztahy a manželství s Prachařem

Stejně vášnivé jako její večírkové řádění byly i její vztahy. V začátcích své celebritní kariéry nějaký čas například randila s finalistou první řady Česko hledá SuperStar Sámerem Issou. Zpěvák až po letech přiznal, že jejich vztah definitivně skončil poté, co Agátu údajně přistihl s hokejistou Jiřím Hudlerem v jejím bytě. Ani tenhle vztah nebyl sluncem zalitý a po dvou letech skončil.

Osudovým se stal až hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita, s kterým má prvního syna Kryšpína. Vztah skončil prý kvůli jeho nevěře a dluhům, před kterými utekl do zahraničí. Dalším osudovým se stal herec Jakub Prachař, za kterého se provdala. V roce 2017 se jim narodila dcera Mia. Bohužel ani ta jejich manželství neudržela.

Autor: Profimedia.cz

Staronová láska

Útěchu bývalá modelka hledala v náručí různých mužů, než znovu zakotvila, tentokrát u nechvalně proslulého mediálního magnáta Jaromíra Soukupa. Jejich vztah měl rychlý spád. Během pár měsíců stihli počít dceru Rozárku a pravděpodobně i zásnuby.

Než to člověk stačil všechno pobrat, tak už se pár soudil o péči o teprve půlroční dítě. Když už to vypadalo, že dcera Žilkové už ničím nemůže překvapit, tak všechny šokovala svým návratem k otci svého syna – Miroslavu Dopitovi. I s ním to jde všechno rychle, a dvojice už promluvila dokonce o zásnubách. Žádný div, že na sociálních sítích kolují vtipy, v kterých se lidé dohadují, kdo z jejích expartnerů bude další na řadě.

Autor: Štěpánka Bínová, Prostě fenomén!