Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Jana Švandová v 76 letech vypadá famózně: Oblékla klíčový kousek, který zachrání vánoční garderobu

8. listopadu 2023 | 06:00

Při pohledu na herečku Janu Švandovou se nám stěží věří, že v létě oslavila své 76. narozeniny. Na nedávné divadelní premiéře Berlín Berlín pražského Divadla Bez zábradlí vypadala tolik mladistvě a hýřila svým nekonečným půvabem i vytříbeným vkusem. Co dominovalo jejímu looku, kterým strčila do kapsy i mladší generace?

Klíčový prvek odrážející slavnostní náladu

Herečka Jana Švandová doslova zazářila v mladistvém looku na premiéře nové komedie Divadla Bez zábradlí. Jinak all black look ozvláštnila stěžejním prvkem večírkové sezony i nejkouzelnějších oslav konce roku. Je jím bezesporu top posetý flitrovaným reliéfem, který dodá do každého modelu nebývalou slavnostní náladu.

Multifunkční alternativa

Pokud si i u vás vybere každoroční předvánoční shon svou daň a v maratonu shánění dárků a ostatních vánočních příprav často zapomenete sama na sebe, a opět si tak nestihnete koupit své vysněné šaty ke stromečku, tento okázalý top bude zdařilou alternativou. Navíc vám prokáže mnohonásobnější službu. Nejenže ušetříte, ale lze s ním i vytvořit nespočet outfitů ke štědrovečerní tabuli, na večírky či do práce.

Tip na video: 4 největší faux pas při nošení kabelek. Neděláte je také? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Jak ho nosit?

Pokud však koupi nového topu zvažujete pouze k příležitosti vánočních oslav, na kombinaci se svými oblíbenými džínami rychle zapomeňte. Zkombinujte ho spolu s unitárními elegantními kalhotami s vysokým pasem po vzoru Jany Švandové, zdařilé kombo však bude tvořit i s áčkovými či pouzdrovými sukněmi. Abyste ještě podtrhla onu okázalou slavnostní náladu, look můžete doplnit malou flitrovanou kabelkou, jež bude zejména vhodnou volbou pro firemní večírky, stejně tak jako dlouhé visací štrasové náušnice i dlouhé kožené rukavice, které ozvláštní vlněný kabát.

Nákupní tipy: flitrovaný top Selected Femme, prodává zalando.cz, 2880 Kč; kalhoty H&M, 799 Kč; kabát Mango, 5799 Kč; kotníkové kozačky Kazar, 3490 Kč; náušnice Mango, 599 Kč; kabelka H&M, 749 Kč; kožené rukavice H&M, 2999 Kč; rtěnka Catrice, Magic Christmas Story, odstín Celebration of Dances, prodává notino.cz, 139 Kč

Stylový outfit na vánoční večírek pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na to, jak to slušelo Janě Švandové nejen na premiéře nové divadelní komedie, se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová