Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

6. díl StarDance: Kubelková tancem rozplakala dcery, Maršálek se dočkal pochvaly

18. listopadu 2023 | 22:00

Šestý večer StarDance je úspěšně za námi a už začíná přituhovat. Na parketě se o postup utkalo už jen šest tanečních párů, které předvedly valčík, waltz, jive a tango za doprovodu filmové hudby v originálním znění bez kapely. Kdo ukázal nejlepší tanec a kdo se stal propadákem večera?

Začátek ve veselém rytmu

Pořad uvedli jako obvykle moderátorské duo Marek Eben a Tereza Kostková, která kromě úvodního tanečku předvedla i nádherné brčálově zelené šaty, které jí moc slušely. Kostýmy byly povedené i u tanečních párů, které tentokrát ztvárnily filmové postavy.

Video se připravuje ...
Iva Kubelková a Martin Prágr míří k vítězsví StarDance? Získali tři desítky • VIDEO: Kateřina Štichová

Začátek byl hodně divoký. Na parket jako první přitančili Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková a v kostýmech a za doprovodu hudby z Top Gunu předvedli svižný jive, za který od poroty obdrželi tři sedmičky. Následovali je Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, kteří v převleku za skotskou princeznu a skotského prince zatančili velmi temperamentní tango. Od poroty si vyslechli především slova chvály s malou výtkou, že mohli ubrat na energických prvcích, nakonec ale dostali dvě devítky a jednu osmičku.

Největší hvězdy parketu

Iva Kubelková a Martin Prágr se konečně dočkali pomalého něžného waltzu za doprovodu hudby z romantického filmu Legenda o vášni s Bradem Pittem. Dostali tři devítky a opět předvedli, že patří mezi favority. Velmi dobře si vedli také herečka Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, kteří tancovali romantický ladný valčík na hudbu ze Shreka a vysloužili si nejvyšší hodnocení (dvě devítky a jednu desítku).

Autor: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER

Nejslabší výkon

Dneska se moc nedařilo Vavřincovi Hradilkovi s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, kteří zatancovali jive na hudbu z animáku Zpívej. Kroky ale bohužel byly na kajakáře příliš rychlé, a tak byl často mimo rytmus, za to si od poroty vysloužil dvě šestky a jednu trojku.

Jako poslední vystoupili Josef Maršálek a Adriana Mašková s tangem a předvedli svůj doposud nejlepší výkon. „Vy máte velké charisma, v tom tanci jste vypadal fantasticky, bylo to rytmické. Dominantní bylo to, že jste obrovská hmota těla a Adriana velmi rychlá – a tady ta dimenze byla obrovská. Za mě váš nejlepší tanec,“ hodnotil jejich výkon Zdeněk Chlopčík a shodli se na tom i Richard Genzer a Tatiana Drexler. Dostali dvě osmičky a šestku.

Autor: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER

Kdo soutěž opustil?

Tak jako v každém kole, tak také tentokrát někdo musel jít z kola ven. A ani tentokrát to nebyl sympatický pekař a cukrář Josef Maršálek s Adrianou Maškovou. Šestý večer bohužel skončili herec Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková. Taneční pár se rozloučil s úsměvem, poděkoval za skvělou příležitost a oba se shodli, že si to celé moc užili.  

Autor: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER

Autor: Štěpánka Bínová