Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Eva Adamczyková: S Markem na sebe nežárlíme a na trénincích si pomáháme

Video se připravuje ...
Eva Adamczyková: S Markem na sebe nežárlíme a na trénincích si pomáháme
VIDEO: Štěpánka Bínová
20. září 2023 | 06:00

Česká snowboardistka  a olympijská vítězka Eva Adamczyková (30) už brzy zazáří na tanečním parketu po boku tanečníka Jakuba Mazůcha a už se moc těší. Zároveň to ale bude těžká zkouška. O vítězství totiž bude bojovat mimo jiné i se svým manželem – hercem Markem Adamczykem (35), který je v páru s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou.

Rivalita mezi nimi prý ale vůbec nepanuje. „Zatím si pomáháme. Třeba Marek, když potřebuje s něčím pomoct a je to vysloveně nějaký chlapský pohyb, tak mu Kuba pomůže. To samé mně Lenka zase v něčem ženském. Ale hlavně se potkáváme na těch trénincích a vymýšlíme kraviny, takže je lepší, když se tam moc nepotkáváme, protože neztratíme čas na tréninku,“ svěřila se sportovkyně.

A žárlivost prý u nich také nehrozí. „Já si myslím, že obzvlášť já jsem zvyklá. Marek je herec, takže co se týče hraní v divadle nebo ve filmu, tak si člověk zvykne, že je to součást práce. Já jsem ráda, že si s Lenkou rozumí, že my si s Kubou rozumíme, ale myslím si, že jsme normálně dospělí lidé, takže samozřejmě ten tanec je hodně kontaktní, ale to je součástí toho tance... Takže vlastně na sebe vůbec nežárlíme,“ řekla Eva.

Jak soutěž StarDance ovlivní její pracovní povinnosti ve snowboardingu a jak se cítí v ženských šatech? To se dozvíte v našem videorozhovoru v úvodu článku!

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...