Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Top momenty StarDance, u kterých se ronily slzy: Láska na parketě, vozíčkáři i hold legendě

  • Dojemné momenty StarDance
    13. října 2023 | 06:00

    Už zítra odstartuje dvanáctý ročník taneční soutěže StarDance, ve kterém se o titul krále a královny parketu utká celkem deset tanečních párů složených z profesionálních tanečníků a slavných osobností. Než uvidíte jejich vystoupení, připomeňte si s námi ty nejlepší momenty z minulých řad.  

  • Láska kvete i na parketu

    Taneční show sblížila některé taneční páry natolik, že se protančily až k lásce. Někteří účastníci jsou životními parťáky dodnes a vychovávají spolu děti, jiní se pak rozešli a vydali se každý vlastní cestou. Ve čtvrté řadě to byla herečka Jitka Čvančarová, která se dala dohromady s Petrem Čadkem, jenž byl ve StarDance poradcem. V roce 2011 se vzali a mají spolu dceru Elenu Emilii a syna Theodora Christiana. V šesté řadě potkala svou lásku Anna Polívková. S o deset let mladším tanečníkem Michalem Kurtišem žila čtyři roky. Soutěž spojila také Marii Doležalovou a Marka Zelinku, kteří jsou spolu dodnes a mají spolu dceru Alfrédu a syna Rudolfa. Zamilovaný pár z osmé řady tvořili kuchař Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová, jejich vztah bohužel po třech letech skončil.

  • Největší sympaťačka

    Velkým překvapením deváté řady se stala herečka Pavla Tomicová, která to i přes své proporce dokázala na parketě pěkně rozbalit a všechny odrovnala svým srdečným smíchem. Pár tvořila s tanečníkem Markem Dědíkem, a i když nakonec nezvítězili, získali si největší sympatie diváků, díky nimž se probojovali až na stříbrné druhé místo. Soutěž tehdy vyhrál herec Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou.

    Na nedávný rozhovor s Pavlou Tomicovou se podívejte ve videu:

    Video se připravuje ...
    Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst... • VIDEO: David Turek, Elmer Carvalho

     

  • Výhra pro nejmladšího soutěžícího

    Vůbec nejmladším soutěžícím v historii soutěže se stal tehdy ještě osmnáctiletý herec Zdeněk Piškula, který se s Veronikou Lálovou protančil až k vítězství. O první místo se v osmé řadě musel poprat například se sportovcem Ondřejem Bankem, zpěvačkou Annou K. nebo s oblíbeným kuchařem Emanuelem Ridi. Televizní diváky i porotu okouzlil ladnými pohyby a precizním podáním, které předvedl například ve scénickém tanci. Výhru si taneční pár odnášel opravdu zaslouženě.

  • Největší kopyto

    Jedním z nejvýraznějších soutěžících se stal bezpochyby Lukáš Pavlásek. Ovšem spíš než tanečním uměním se v sedmé řadě zviditelnil komickým podáním. Ze své nešikovnosti tak stand-up bavič a "tydýt" z reklamy na telefonního operátora udělal v soutěži přednost a s tanečnicí Lucií Hunčárovou nakonec vybojoval třetí místo.

  • Pohár pro vozíčkáře

    O nejdojemnější moment se postarala biatlonistka Gabriela Koukalová v desáté řadě. Během benefičního večera pro Centrum Paraple si na parketě mohli zatancovat i vozíčkáři. Gabriela pak svému tanečnímu partnerovi na vozíčku věnovala jednu z nejcennějších trofejí své biatlonové kariéry. Libor Bohdanecký je jejím věrným fanouškem, takže byl jejím darem velmi dojatý.

  • Pocta legendě Karlu Gottovi

    Málokdo udržel slzy, když během prvního večera desáté řady odtančil youtuber Kovy valčík se svou taneční partnerkou Veronikou Liškovou za doprovodu skladby Srdce nehasnou. Soutěž odstartovala totiž krátce poté, co celé Česko ochromila zpráva o úmrtí Karla Gotta, proto bylo první kolo věnováno právě jemu. Soutěžní večer pak zakončil společný tanec všech účastníků, zatímco hrála skladba Jdi za štěstím. Těžký moment to byl i pro vokalistku Dashu, která s Karlem Gottem byla v užším kontaktu a ten den se také účastnila posledního rozloučení s legendou.

     

Autor: Štěpánka Bínová
Diskuse ke článku
.