Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity před a po: Čí přifouklé rty jsou už za hranicí vkusu?

19. prosince 2022 | 06:00

Není tajemstvím, že ani celebrity nejsou dokonalé a že za jejich vzhledem leckdy stojí šikovné ruce plastických chirurgů a dermatologů, výrazné líčení, ale také zkrášlující mobilní aplikace. Moderní technologie mají zvednout ženám sebevědomí a pomoct skrýt případné nedostatky. Jak tomu ale někdy bývá, i dobrý úmysl se může poněkud zvrhnout. Která ze slavných dam si zákrokem polepšila a u které to nebyl nejlepší nápad?

Držte krok s Kardashiankami, zní překlad americké reality show Keeping Up with the Kardashians vysílané již od roku 2007 na televizním kanálu E! A s tímto kontroverzním rodinným klanem opravdu drží krok mnoho mladých žen. Téměř všechny členky této rodiny prošly chirurgickými úpravami. Výraznou proměnu prodělala především mladá milionářka Kylie Jenner. Je pověstná výplněmi rtů, které zpočátku nechtěla fanouškům přiznat. Oháněla se funkční tužkou z vlastní kolekce Kylie Cosmetics. Postupem času se přiznala k injekcím, a to přímo v rodinné show. Na chvíli je vynechala údajně kvůli narozené dcerce, ale za pár týdnů opět najela do starých kolejí. Ve zvětšení rtů se našla i její o rok starší sestra Kendall, která boduje v modelingu.

VIDEO: Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu!

Video se připravuje ...
Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! • VIDEO: Martin Mol

U Kardashianů to ale samozřejmě nekončí, nýbrž začíná. Nepříliš vhodným řešením to bylo i například u skandalistky Lindsay Lohan, když se z roztomilé pihaté zrzky stala plastiková lady. I diva Christina Aguilera už bohužel ztratila přirozenou krásu a nepomáhá tomu ani neustálé hubnutí a nabírání kil.

Podívejte se do fotogalerie na rty celebrit před a po zákroku!

Nepřehlédnutelné zvětšení rtů nevidíme pouze u zahraničních slavných krásek, ale i u těch českých a slovenských. Mezi ně patří Simona Krainová nebo Jasmina Alagič, která se pod tlakem komentářů na sociálních sítích přiznala, že její rty jsou vylepšeny kyselinou hyaluronovou. Slovenské sousedky nezůstávají pozadu. Svým umělým vzhledem se prezentuje nejen playmate Zuzana Plačková, ale především i modelka Silvia Kucherenko, která si v úpravách doslova libuje. Čeho je moc, toho je příliš…

Některým slavným kráskám ale změna podtrhla jejich krásu a zákrok u nich působí přirozeným, příjemným dojmem. Tím se mohou pyšnit Nicole Kidman, Megan Fox či Blake Lively.

Autor: Žaneta Podlahová