Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slova podpory kolegů Aničce Slováčkové, která opět bojuje s rakovinou: Tohle jí vzkazují!

6. října 2023 | 11:30

Zpěvačka Anna Julie Slováčková si od lékařů vyslechla krutý verdikt. Poté, co zvítězila nad rakovinou prsu, nemoci čelí znovu. Tentokrát se jí nemoc usadila na obou plicích a dnes opět začíná s chemoterapiemi. Krátce poté, co vydala oficiální vyjádření, se strhla lavina podpory nejen fanoušků, ale i mnoha kolegů.

„Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé,“ napsala včera Anička na Instagramu s tím, že se diagnózu dozvěděla přesně před měsícem, kdy měla oslavovat vydání desky a nového klipu. „Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach. A taky mám pocit, že jsem všechny zklamala… Nechci v nikom vzbouzet strach a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit. Pravidlo to totiž není. Usadila se mi tentokrát v plicích… Ale jsem připravena znovu k boji,“ popsala zpěvačka své pocity a dodala, že bude vystupovat na jevišti dál, pokud bude moct.

Video se připravuje ...
Holky na víně: Anna Julie Slováčková • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

„Aničko, objímám. Mám Tě moc ráda. Kdyby cokoliv, volej,“ vzkázala jí v komentářích herečka Michaela Kuklová, která si v minulosti také prošla rakovinou prsu. „Holčičko zlatá… Objímám tě,“ přidala se Lucie Bílá. „Aničko, držím palce, drž se! Ty to zvládneš!“ vyjádřila jí podporu zase herečka Patricie Pagáčová. „Aničko, mám tě neskutečně ráda! Jsi pro mě obrovskou inspirací a překrásnou bytostí! Jsem s tebou! Všechno bude dobré, bude!!!“ napsala jí zpěvačka Kateřina Pechová, která se mimo jiné podílí na projektu Růžový říjen, jenž klade důraz na prevenci rakoviny prsu. Vzkaz jí dále poslala i zpěvačka Marta Jandová: „Jsme s Tebou. Všichni.“

Z kolegů z divadla ji pak podpořil také kolega David Gránský: „My už jsme si to spolu všechno řekli… Ty víš, že jsem tu pro tebe. Jako tehdy. I teď tu potvoru porazíme! Nejsi na nic sama.“ Nebo Míša Tomešová: „Aničko, jsi ta nejsilnější bytost, kterou znám! Posílám spoustu energie. Všechno dopadne dobře, a pokud to zatím dobře nedopadlo, pak to ještě není konec.“ Mezi dalšími, kteří vyjádřili podporu, jsou pak také například Roman Vojtek, Vojta Drahokoupil, Roman Tomeš, Aleš Háma, Sandra Nováková, Michaela Badinková nebo Monika Absolonová.

I my v redakci tímto chceme vyjádřit Aničce naši podporu a přejeme jí hodně sil, aby nad zákeřnou nemocí brzy zvítězila!

Autor: Štěpánka Bínová