Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Iva Kubelková: Rodinu se snažím držet pohromadě. Adama jsem přijala s otevřenou náručí

Video se připravuje ...
Iva Kubelková: Rodinu se snažím držet pohromadě. Adama jsem přijala s otevřenou náručí
VIDEO: Štěpánka Bínová
16. září 2023 | 06:00

Už měsíc Iva Kubelková (46) tvrdě trénuje na StarDance XII, která na obrazovkách startuje už 14. října. A její tanečník Martin Prágr ji rozhodně nešetří. Fanouškům se na sociálních sítích svěřila, že to bolí víc, než čekala. Ve slabých chvilkách je jí největší oporou rodina, která je pro ni alfa a omega.

I přes všechny puchýře a modřiny ale přijetí nabídky účasti ve StarDance nelituje. „Když přijde nějaká překážka, tak se s ní snažím poprat, člověk vystupuje z nějaké vlastní komfortní zóny a zároveň se učí něco nového, a to mě v životě vždycky hrozně bavilo,“ přiznává Iva, která trénuje už od srpna.

Prázdniny si užila s rodinou alespoň v červenci. „Byli jsme na Mallorce, byli jsme v Řecku, dali jsme si dvě takové dovolené, abychom si to trošku vynahradili, že ten srpen už maminka nemůže,“ řekla moderátorka a někdejší modelka s tím, že v Řecku s nimi byl i Adam Mišík, přítel její starší dcery Natálie Jiráskové. „Snažím se rodinu držet pohromadě a s partnerem jsme rádi, že s námi dcery pořád rády tráví čas. A když přijde nějaký přítel, tak máme otevřenou náruč a bereme to tak, že je to člověk, kterého si dcera vybrala do svého života.“

Jak jí jdou přípravy na StarDance a proč nedává dceři mentorské rady v modelingu? To se dozvíte v našem videorozhovoru v úvodu článku!

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...