Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tereza Mašková: Svatbu stále řešíme, ale máme moc práce, není čas

Video se připravuje ...
Tereza Mašková: Svatbu stále řešíme, ale práce je hodně
VIDEO: Štěpánka Bínová
22. září 2023 | 06:00

Už za necelý měsíc zpěvačka Tereza Mašková zazáří na parketu s tanečníkem Danielem Kecskemétim ve StarDance XII. Přípravy je baví, a to i díky tomu, že si spolu skvěle rozumí. Na dovolenou by spolu ale prý jet nemohli.

„Já si myslím, že humor máme stejný, a i co se týče nějakého pohledu na svět nebo StarDance, tak to máme stejně nastavené,“ prozradila zpěvačka, co mají s tanečníkem společného. „Když jsem viděl to krátké video, kdy jsme se prvně potkali a měli společný rozhovor, tak už tam bylo cítit, že je mezi námi dobrá energie,“ dodal Daniel.

Během minulých řad StarDance se nejednou stalo, že se chemie z parketu přenesla i do soukromého života, tento mladý pár ale zřejmě nic takového nečeká. Tereza je totiž zasnoubená a chystá veselku se svým manažerem Oliverem Žilákem. Svatbu ale dvakrát odložili. „Jak jsem říkala, té práce je hodně, takže tak postupně se to jako nějak řeší, takže tak,“ upřesnila zpěvačka.

Žárlí na Terezu její partner a proč by se svým tanečníkem nemohla jet na dovolenou? To se dozvíte v našem videorozhovoru v úvodu článku.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...