Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Heidi Klum slaví půlstoletí! Tohle je 5 důvodů, proč není 17letý věkový rozdíl proti manželovi vůbec znát

  • Heidi Klum slaví půlstoletí! Tohle je 5 důvodů, proč není 17věkový rozdíl s manželem vůbec znát
    1. června 2023 | 14:08

    Německá topmodelka, která v 90. letech ovládala svět modelingu, slaví nádherné životní jubileum. Ačkoliv už patří mezi padesátnice, na její vizáži jako by se věk vůbec nepodepsal. Jak být šik a zářit zdravím jako tahle máma čtyř dětí?

    Heidi Klum doslova září. Září optimismem, nekonečnou energií, zdravím i půvabem. 17letý věkový rozdíl, který je mezi ní a jejím manželem, hudebníkem Tomem Kaulitzem, tak není téměř znát. Jaké je její tajemství krásy?

  • Zářivá pleť

    Zdravá, zářivá pleť bez šedi je primárním základem, jak vyzařovat mladistvým vzhledem. O tom ví své i německá topmodelka, která lpí zejména na pitném režimu. Velký přísun vody jí tak zajišťuje šťavnatost pleti, ale dopomáhá jí také udržovat tělo v kondici. Nikdy však nezapomíná ani na opalovací krém, který je její nezbytnou kosmetickou výbavou a chrání ji před předčasným stárnutím kůže. Hydrataci jí dodávají nejen SPF ochrana, potřebný přísun tekutin, ale i kokosový olej, který používá jako zvlhčovač. Nanáší ho na tělo, ale také na svou bohatou hřívu.  

  • V pohybu

    Ano. Ani Heidi nemá postavu snů zadarmo a nejen její uspěchaný život je klíčem k vysportované postavě. Heidi pravidelně cvičí, holduje především běhu, ale také plavání či jízdě na kole. Většinou se tak pohybu oddává v přírodě, která navíc pozitivně brnká na její náladu. Sport jde však ruku v ruce se stravou, drží se pravidla 80/20. Tedy stravování, které se z převážné většiny skládá z nutričně vyváženého jídla, potravin, které jsou nezbytné pro zdravý životní styl. Zbylých 20 % lze využít na sladké potěšení, skleničku vína či fast food.

  • Mladý duch

    Heidi zpodobňuje výbuch energie nejen svým charakterem, ale také svou vizuální stránkou. Libuje si především v saturovaných barvách. Vedle barevných zářivých tónů si udržuje mladistvého ducha nošením ultra trendů, které uchvátily svět mileniálů, ale především generaci Z. Řeč je o návratu Y2K trendů, jež udávaly módní směr na přelomu tisíciletí. Ikonickými modely, které nyní kralují, byly především rybářské klobouky alias bucket hats, cargo kalhoty aneb staré dobré kapsáče, crop topy a přemíra denimu. Ani jeden trend nechybí v modelčině šatníku, a tak drží spolu se svou dcerou Leni prst na tepu doby.

  • Dopamine Dressing

    Je nepřehlédnutelná, kamkoliv přijde. Heidi je totiž jednou z lektorek trendu Dopamine Dressing neboli dopaminového oblékání, které pozitivně ovlivňuje náladu nejen nositelky, ale také jejího okolí. Jejímu stylu vévodí energická žlutá, šťavnatá pomerančová, ultra cool magenta, ale i tóny zelené. Expertkou je v kombinacích nejen zdánlivě neslučitelných odstínů palety barev, ale také vzorů. Nebojí se zkombinovat puntíky s květy ani pruhy a geometrické útvary.

    Co dokážou vyjadřovat barvy? Na to se podívejte v rozhovoru s Kamilou Vodochodskou, která zhodnotila psychologii barev první dámy Evy Pavlové:

    Video se připravuje ...
    Fashion koučka o stylu první dámy Evy Pavlové: Co znamenají barvy v jejím šatníku? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Ženská síla

    Ryzí ženskost. I tak by se dal v jednom slovním spojení charakterizovat její styl. Nebojí se již zmíněných různě barevných a vzorovaných kombinací, ale ani smyslných průstřihů, důraz však dává především na vyvážení ženské siluety a zvýraznění pasu. Obléká tak asymetrické šaty s projmutým pasem, košile a blůzky zastrkává zásadně do kalhot a často obléká boty do špičky, které ji opticky ještě více protahují. Tak se račte inspirovat Heidi Klum a rozzařte šeď ulic!

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  móda, trendy, vip, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.