Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nevěřili byste, kam zmizely tyhle hvězdy! Kdo prodává osvětlení a kdo káže v kostele?

  • 16. dubna 2023 | 06:00

    Je to k neuvěření, ale i takové hvězdy, jako byli Vanilla Ice nebo MC Hammer, mají teď práci jako běžní smrtelníci. Bohužel osud není nakloněn každému, aby jeho kariéra v šoubyznysu trvala věčně.

    Je občas těžké srovnat se s neúspěchem a z toho zlatého piedestalu sestoupit zpátky na zem a najít své uplatnění v zcela jiné profesi. Těmhle hvězdám se to podařilo a žijí život běžných lidí, kteří splynou s davem bez povšimnutí.

  • Freddie Prinze Jr.

    Tohoto fešáka si jistě pamatujete z devadesátek, kdy lámal srdce puberťaček, ke kterým jste možná patřila i vy. Zazářil ve filmech Taková normální holka nebo Tajemství loňského léta, kde potkal svou manželku herečku Sarah Michelle Geller. Jsou spolu dodnes. Freddie, ačkoliv byl velmi pohledný, nedokázal svou popularitu udržet a přemístil se nejdříve z pozice před kamerou spíše do pozadí a vrhnul se na producentskou dráhu. Našel se ale ve vaření. To má v jeho rodině historii, kuchařkou je totiž jeho maminka, která ho chtěla dostat na kuchaře, pokud by neuspěl v herectví. Tento osud mu byl zřejmě souzen. Jako kuchaři se mu opravdu daří a vydal už i několik kuchařek, a to dokonce ve spolupráci se svou ženou. Ta je prý jeho první testerka nových receptů.

    VIDEO: Beverly Hills 90210 jako fenomén 90. let – anketa:

    Video se připravuje ...
    Beverly Hills 902 10 jako fenomén 90.let - Anketa • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Angus T. Jones

    Oblíbený dětský hrdina, kterého jistě poznáváte! Vždyť v seriálu Dva a půl chlapa natočil přes dvě stě epizod jako Jake Harper. V jednom okamžiku herec ovšem sešel na náboženské scestí, když podlehl Církvi adventistů sedmého dne. Odešel ze seriálu, protože natáčení se neslučovalo s jeho náboženským předsevzetím, začal studovat, vystřídal ještě několik různých církví a nakonec skončil jako prezident zábavní firmy, která dělá produkci akcí. V poslední době se ale nechal slyšet, že hraní bylo to nejlepší, co ho v životě potkalo, a je otevřený tomu, se k němu někdy vrátit.

    VIDEO: Klára Melíšková prozradila velmi netradiční způsob slavení narozenin...

    Video se připravuje ...
    Klára Melíšková prozradila velmi netradiční způsob slavení narozenin • VIDEO: Videohub

  • Macaulay Culkin

    Kdo by si nepamatoval? Vždyť Macaulay Culkin přivedl k životu Kevina z filmů Sám doma a devadesátkové děti ho milovaly, a nejen ty! Jenže herce samozřejmě stihl osud dětských herců, kteří nezvládnou ten přechod od dětských rolí k dospělým. Jeho záliba v drogách tomu také mnoho nepomohla. Naštěstí se dal dohromady, i když už nad ním mnozí lámali hůl, a nyní se živí spravováním svého vlastního webu. Šel podobně jako Gwyneth Paltrow cestou on-line a vypadá to, že se mu docela daří. Webové stránky bunnyears.com jsou takovým podivným pelmelem a nikdy nevíte, jestli je to myšleno vážně, nebo si z vás zkrátka tvůrce utahuje. Macaulay dělá rozhovory se známými osobnostmi a má u toho králičí uši – a tak vůbec se prolíná celým webem.

  • Andrew Shue

    Pokud jste sledovala devadesátkové seriály, především Melrose Place, tak si asi vzpomenete na tohoto sladkého chlapce, který hrál Billiho Campbella. Po konci seriálu se dal herec na zcela odlišnou kariéru a – je to docela překvapivé – začal hrát fotbal. Nevedl si vůbec špatně. Nějakou dobu hrál dokonce jako jediný běloch v Zimbabwe Premier Soccer League. S nejlepším kamarádem založil neziskovou organizaci DoSomething, která měla podporovat mladé lidi v aktivitách vzbuzujících pozitivní změny. Nyní sedí v představenstvu této společnosti.

  • MC Hammer

    Kalhoty s velmi nízkým rozkrokem, ty proslavil tenhle legendární rapper. Jeho kariéra byla raketová, dostal se velmi rychle na vrchol a vydělával obrovské peníze. Byl považován za jednoho z nejlepších rapperů osmdesátých let. Zaměstnával čtyřicet zaměstnanců, utratil třicet milionů dolarů za dům a na vrcholu své slávy měl nejméně sedmnáct aut a několik závodních koní. Jenže pouhých sedm let po vydání svého nejslavnějšího alba musel vyhlásit bankrot. Peníze rozfofroval a jeho kariéra šla z kopce. Naštěstí MC Hammer proměnil svůj neúspěch ve svědectví. Než si našel funkci technologického insidera a investora, krátce působil jako pastor v kostele. Kromě toho investoval do několika podniků a pracuje jako konzultant pro společnosti, jako jsou Twitter a Salesforce.

  • Vanilla Ice

    Ještě dnes zní z rádií po celém světě hit rappera Vanilla Ice: Ice Ice Baby. Jeho fanoušci ho nepřestávají milovat. Od kariéry zpěváka přešel k závodům na vodních skútrech. Občas se objevil v různých televizních reality show a ani na svou hudební kariéru zcela nezanevřel a stále skládá hudbu. V těchto dnech využívá otec tří dětí svou slavnou tvář, svůj hit a zábavné schopnosti k prodeji svítidel pro Capitol Lighting. Jeho specifické návrhy se nazývají Vanilla Ice Lighting a zahrnují svítidla, jako jsou nástěnné svícny a lustry. Samozřejmě jeho slogan je „Lights, Lights Baby“, což je taková hra se slovíčky a s odkazem na jeho největší hit: Ice Ice Baby...

Diskuse ke článku
.