Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejdražší zásnubní prsteny celebrit: Kdo nosí na prstu miliony?

  • Nejdražší zásnubní prsteny celebrit: Kdo nosí na prstu miliony?
    13. března 2023 | 06:00

    Jejich prsteníčky zdobí kameny, o kterých se nám ani nesnilo. Podívejte se na nejdražší zásnubní prsteny celebrit, u kterých často platí, že čím větší, tím lepší. A cena? Z tak vysokých částek se vám protočí panenky.

    Při pohledu na jejich zásnubní prsteny vás nejspíš napadne, že tohle jsou prsteny snů, které by si alespoň jednou v životě chtěla zkusit snad každá žena. Jsou opravdu jedinečné, vzácné a taky neskutečně drahé. Které celebrity nosí ty nejdražší zásnubní prsteny?

  • Beyoncé: 110 milionů korun

    Zásnubní prsten, který zpěvačka Beyoncé obdržela od svého manžela rappera Jay-Z v roce 2008, je opravdu výjimečný. Zdobí ho čtvercový diamantový kámen o hmotnosti 18 karátů a cena tohoto prstenu se odhaduje na více než 5 milionů dolarů, v přepočtu tedy něco přes 110 milionů korun. Prsten je opravdu vzácný. Stejně jako vztah Beyoncé a jejího manžela.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Katy Perry: 110 milionů korun

    Zasnoubení zpěvačky Katy Perry a herce Orlanda Blooma proběhlo na Valentýna v roce 2019. Také tento zásnubní prsten má hodnotu přes 110 milionů korun. Jedná se o čtyřkarátový růžový diamant tvarovaný do oválu. Kolem něj je dokola umístěno osm bílých diamantů, a společně tak tvoří květinu. Jedná se o neobvyklý a jedinečný zásnubní prsten.

  • Jennifer Lopez: 110 až 250 milionů korun

    Jennifer Lopez a Ben Affleck byli zasnoubeni dvakrát. Poprvé v roce 2002, kdy zpěvačka dostala zásnubní prsten s růžovým diamantem. Tento prsten byl opravdu jedinečný, získal na popularitě a stal se v té době inspirací pro mnoho dalších zásnubních prstenů. Štěstí jim však nepřinesl. V dubnu minulého roku se pár dal znovu dohromady a tentokrát Ben požádal Jennifer o ruku pomocí zeleného diamantu, jehož cena se pohybuje okolo 5 až 10 milionů dolarů. V přepočtu je to něco mezi 110 až 250 miliony korun.

  • Paris Hilton: 44 milionů korun

    Zásnubní prsten, který získala Paris Hilton od svého manžela Cartera Reuma, se nedá přehlédnout a patří k největším diamantovým zásnubním prstenům Hollywoodu. Zdobí ho jeden velký diamant, který je obklopen dalšími menšími diamanty, a jeho hodnota se odhaduje na více než 2 miliony dolarů, v přepočtu tedy přes 44 milionů korun. Prsten byl navržen speciálně pro Paris.

  • Hailey Bieber: 46 milionů korun

    Justin Bieber požádal svou ženu Hailey o ruku v roce 2018. Prsten, který od něj dostala, je velmi elegantní a jednoduchý, ale zároveň opravdu luxusní. Jeho cena se pohybuje okolo 46 milionů korun. Justin Bieber prsten navrhl speciálně pro Hailey a jeho jednoduchý design je charakteristický pro módu, kterou Hailey nosí. Prsten má tak dokonale vyjadřovat její osobnost.

  • Megan Fox: 7 milionů korun

    Zásnubní prsten, který dostala herečka Megan Fox od svého snoubence Machine Gun Kellyho, je na první pohled velmi neobvyklý. Šperk je tvořen diamantem a smaragdem a jeho hodnota odhadem přesahuje částku 7 milionů korun. Podle hudebníka kroužky představují trny, a pokud se ho bude Megan snažit sundat, bude ji to bolet. Láska dle jeho slov totiž představuje bolest. Megan Fox později prozradila, že prsten byl navržen speciálně pro ni a že jí připomíná temné a romantické stránky jejich vztahu.

  • Kate Middleton: 11 milionů korun

    V roce 2010 požádal princ William Kate o ruku a vybral si k tomu prsten, který původně patřil princezně Dianě. Tmavomodrý safír obklopen čtrnácti diamanty se stal velmi populárním a je považován za jeden z nejikoničtějších zásnubních prstenů v britské královské rodině. Jeho cena je odhadována na 11 milionů korun.

     

     

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.