Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Pavlína Pořízková se ukázala v titěrných bikinách: Na prahu šedesátky má postavu snů

1. března 2023 | 06:00

Světová topmodelka Pavlína Pořízková patřila ještě před lety k nejkrásnějším ženám světa a ani dnes jí nemůžete upřít půvab a sex-appeal. Začátkem dubna oslaví osmapadesáté narozeniny, ale svou figurou může hravě strčit do kapsy mnohem mladší ročníky.

Pronikla do světa modelingu v roce 1980. Tehdy jí bylo pouhých čtrnáct let, ale už v té době měla našlápnuto na slibnou kariéru. Dětství prožila v Československu a v roce 1984 emigrovala spolu s rodinou do Švédska. Její kariéra nabrala na obrátkách, když se objevila na obálce časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue v roce 1985 a poté v roce 1986. Stala se tak nejmladší ženou na titulní straně letní plavkové edice prestižního magazínu. Následně se začala objevovat na přehlídkách módních návrhářů, pracovala pro nejrůznější módní značky a časopisy po celém světě. 

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět:

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Pavlína Pořízková se stala jednou z nejúspěšnějších modelek své doby a stále je považována za ikonu krásy a stylu. Dva roky před šedesátkou se nebojí svléknout a své tělo pravidelně ukazuje na sociálních sítích. Už v minulosti se k tématu odhalování několikrát vyjádřila a uvedla, že se ve svém těle cítí pohodlně a má ráda to, jak vypadá. "Myslím, že nahá vypadám furt dobře, tak proč ne?” uvedla ke svému svlékání. 

Na svém Instagramu před nějakou dobou sdílela video z dovolené, kdy se prochází po pláži a skotačí ve vlnách. Její vypracované tělo zdobí červené bikiny, ve kterých vypadá naprosto fantasticky. Při pohledu na Pavlínu máte pocit, že doslova zastavila čas. Její ploché bříško a křivky jí můžou totiž závidět i o několik desítek let mladší ročníky. "Tancujte. Ochutnávejte, přivoňte si a sáhněte si. A milujte tělo, které to vše umožňuje,“ vzkázala ve videu.

Autor: Aneta Valešová