Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Slavná herečka obula na červený koberec žabky! Co stálo za jejich výběrem?

22. května 2023 | 15:00

Herečka Jennifer Lawrence doslova ladila svou červenou róbou s rudým oslavným běhounem na filmovém festivalu v Cannes. Kontrastem a vyčnívajícím atributem však byly docela obyčejné žabky, které odhalila při scházení ze schodů. Že by zvítězilo pohodlí nad půvabem okázalých lodiček, či za výběrem vězí něco docela jiného?

Půvabná herečka Jennifer Lawrence učarovala na prestižním filmovém festivalu v Cannes. Na oslavném běhounu se vyjímala v zářivě červených šatech Christian Dior s puncem noblesy starého Hollywoodu. Vyjímaly se nejen hravou asymetrií ve spodní části, ale také korzetovým živůtkem s působivým vlnobitím a doplňujícím šálem, který herečka nechala ledabyle zavěšený na rukou.

Decentní a prudce elegantní vzhled celistvého looku umocnila jemným líčením a minimalistickým diamantovým náhrdelníkem. Má to však jeden háček, drobný detail, který se až příznačně hodil pro příležitost promítání nového filmu s názvem Anatomie pádu. Pod šaty totiž odkryla docela obyčejné žabky, když scházela ze schodů – jako by měla recept na to, jak se pádu vyvarovat.

Na jaké róby vsadily známé krásky v Cannes? Na ty nejlepší z roku 2021 se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami • VIDEO: Profimedia

Mistryně faux-pas

Herečka totiž o pádech něco ví a zřejmě se nešvarům z minulosti protentokrát chtěla vyhnout širokým obloukem. V roce 2013 na udílení filmových Oscarů oblékla neméně opulentní róbu Christian Dior, ta se jí však šeredně vymstila. Když si šla pro ocenění za nejlepší herecký výkon v hlavní ženské roli za snímek Terapie láskou, cestou na pódium si přidupla dlouhé šaty a upadla.

Měsíc předtím se zasloužila o další z faux-pas. Když vstávala ze židle, aby si převzala sošku na slavnostním udílení ocenění SAG (Screen Actors Guild Award), někdo jí přišlápl róbu nohou od židle a herečce se cestou před zraky všech roztrhla – respektive odpadla – spodní část kaskádových šatů.  

O další z řady nešvarů se postarala o rok později, a to opět na Oscarech. Když vehementně na červeném koberci mávala do všech stran, nezvládla koordinaci svých pohybů v úzce střižených šatech v peplum siluetě a na vražedně vysokých podpatcích opět upadla.

Zdá se, že už se ze své nešikovnosti poučila, a tak proto lodičky vyměnila za pár pohodlných letních žabek.  

Stylové letní žabky za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na její věhlasné pády se podívejte do naší fotogalerie.  

Autor: Žaneta Podlahová