Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Potvrzeno! Tyhle celebrity se utkají v nejdrsnější reality show Survivor. Z čeho mají strach?

11. ledna 2023 | 15:00

Fanoušci nejdrsnější reality show Survivor jásají radostí. Po roce totiž startuje další řada, kterou bude doprovázet ostřílený moderátor Ondřej Novotný, ale i zvučná jména celebrit. Již několik dní se spekulovalo o účasti mnohých známých tváří, které ale domněnky vyvrátily. TV Nova však konečně potvrdila první jména z VIP kmene. Kdo se tedy postaví tváří v tvář té největší výzvě svého života? Tohle jsou letošní hrdinové!

Spekulace vyvráceny

Těsně před odletem soutěžících na ostrov v Dominikánské republice se spekulovalo o účasti mnohých celebrit. Údajným hlavním tahounem soutěže měl být charismatický herec Jiří Langmajer, kdy úvaha nad jeho účastí byla umocněna jeho sportovní kondicí i otužováním. Jeho manželka, půvabná herečka a moderátorka Adéla Gondíková, s úsměvem toto tvrzení vyvrátila: „Teď jsme se tedy hodně nasmáli. Vůbec netušíme, kde se ta informace vzala. Ani nevíme, že se připravuje další řada,“ vyjádřila se Super.cz.

V Survivoru se měl objevit i zpěvák a muzikálový herec Martin Schreiner, jenž se zaryl do našich srdcí svým pěveckým talentem, se kterým se probojoval do velké trojky šesté řady soutěže Česko Slovenská SuperStar. I toto tvrzení bylo nakonec nepravdivé, stejně tak jako účast herečky Anny Kadeřávkové, která prožívala minulou řadu díky účasti jejího expartnera, youtubera Daniela Štraucha alias GoGoManaTV.

Plány se pak na poslední chvíli zhatily herci Romanu Tomešovi, který musel svoji účast zrušit kvůli zdravotním problémům.

Na jednu z největších afér loňského Survivoru se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: TV Nova

Kdo se tedy postaví tváří v tvář té největší životní výzvě?

TV Nova nyní potvrdila čtyři jména účastníků z VIP kmene, jimiž jsou herec a moderátor Václav Matějovský, youtuber Filip Jánoš, kterého na Slovensku znají spíše pod přezdívkami FiFqo nebo Fifo, barmanka, hvězda internetu či účastnice show Like House Hanka Gelnarová a někdejší fotbalista Petr Švancara

V letošní řadě Survivor 2023, která startuje už 25. ledna na Voyo, na TV Nova pak 1. února, se však můžeme těšit i na modelku a Českou Miss 2016 Andreu Bezděkovou, výraznou tvář Oktagonu, moderátorku backstage Kateřinu Klinderovou alias Kundosaki i Petra Havránka alias Pítra z reality show Love Island.

Dále se pravděpodobně dočkáme pokerové hráčky Barbory Mlejnkové, vítězky MasterChefa Veroniky Danišové alias Besky, finalisty Muže roku 2022 Adama Bůžka alias Czech Tarzana, ale i herečky, zpěvačky a modelky Karolíny Krézlové. Zda se tyto spekulace potvrdí, se dozvíme v následujících dnech.

Z čeho mají účastníci největší strach?

Herec Vašek Matějovský, který se dostal do povědomí diváků především jako Mikuláš Seidl z nekonečného seriálu Ulice, se nechal slyšet pro TV Nova, že se ničeho nebojí. Zato youtuber Filip Jánoš, který se stal vítězem loňské reality show Farma, prozradil strach z nedostatečné hygieny: „Hladu se třeba ani moc nebojím, ale zjistil jsem, že tam nebude záchod nebo si nebudu mít kde umýt zuby,“ řekl TV Nova. A jaké obavy přiznal bývalý fotbalový účastník Petr Švancara? „Určitě mi nebude dobře vedle negativních lidí. A nejspíš mě bude trápit hmyz, který nemám moc rád. Pavouci, komáři, nevím, co tam na nás všechno čeká. Nejvíc mi bude chybět rodina, protože jsem trojnásobný otec. Ale to asi nemá smysl zmiňovat. S odloučením od těch nejbližších se budeme muset vypořádat všichni. Vesměs mám víc věcí, které mě na té zkušenosti zajímají. V minulosti jsem podobnou výzvu odmítl, a pak mě to mrzelo. Takže mám pocit, že druhou šancí mi pánbíček dává najevo, že bych si něco takového měl vyzkoušet.

Trošku jiný návrat oblíbeného hráče

Moderátor Tomáš Zástěra, který si svým humorem, charismatem, vůdčí osobností a komplexními dovednostmi v soutěži doslova omotal všechny diváky a především divačky, se opět vrací do soutěže, a to ve vzbrusu nové roli. Doplní ostříleného moderátora Ondřeje Novotného a zaštítí tak backstagové rozhovory se soutěžícími. K partě trosečníků se ale bude připojovat z Prahy.

A co vás ještě čeká?

Podmínky na ostrově v Dominikánské republice budou daleko drsnější. Survivor bude náročnější nejen po psychické, ale i fyzické stránce, plný nových výzev i nečekaných zvratů. Podle slov moderátora Ondřeje Novotného by se mělo jednat o opravdu povedenou sérii: „Letos věřím, že máme shodu ve věcech a castingu v takové míře, že by to měla být velmi dobrá show,“ sdělil moderátor TV Nova.

Autor: Žaneta Podlahová