Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sexy i ve čtyřiceti! Podívejte se, jak se fotí smyslné fotografie

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
8. února 2017 | 10:00

Kristina Petkovic pochází ze Srbska, ale zabydlela se v České republice. Přišla s vlastní značkou oblečení, a to vše v rodinné firmě. Originální modely z bavlny se příjemně nosí, ale Kristina se navíc rozhodla, že dokáže světu, jak může být teplákovina neskutečně sexy.

Přestože je dvojnásobnou matkou a táhne jí na padesátku, absolutně byste to na ní nepoznali. Nejenže je to krásná žena, ale je i plná pozitivní energie, a to je pravděpodobně tím elixírem mládí. Ona a její kamarádka fotografka Vanja Drianková vymyslely nový pohled na Kristininu módu.

„V mládí jsem se nějakou dobu věnovala modelingu, ale nějak mě to nebavilo. Po letech, když jsem se vdala, založila rodinu a firmu, jsem se k focení vrátila. Když jsem se viděla na fotkách, zjistila jsem, že to vůbec není špatné a baví mě to víc než dřív. Vanja fotí tak trochu jiné budoárové fotky, které pomáhají ženě cítit se krásně a sexy,“ objasnila nám návrhářka.

Budoár je místem, kde se ženy líčily a oblékaly, je to takový krásně vybavený dámský salonek. Běžně se budoár fotí v krajkách, s perlami nebo zcela nahý. Vanja má ráda minimalismus a jednoduché kousky Kristininých modelů jsou ideální. Fotí na tmavém nebo světlém pozadí, většinou u sebe doma, takže se ženy mohou v její přítomnosti lépe uvolnit. Fotografie, které zachycují ženskost a krásu, jsou nádherným dárkem nejen pro partnera, ale i ženám samotným mohou zvýšit sebevědomí. Podívejte se, jak takové focení probíhá a jak krásné jsou výsledné fotografie. Co říkáte, nejdete do toho také?