Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

29. června 2023 | 06:00

filmovému festivalu neodmyslitelně patří tradiční přehlídka rób známých krásek, které se na oslavném rudém běhounu přou o největší pozornost. Tu největší si předminulý rok ukrojila půvabná herečka Jitka Čvančarová svou dlouhou modrou róbou a získala tak pomyslný titul nejdiskutovanější šaty roku. A právě letos je tak jedním z nejočekávanějších hostů i vzhledem k tomu, že minulý rok na zahajovací ceremonii nedorazila.

Modré šaty z dílny slovenského návrháře Borise Hanečky sklidily mnoho kritiky, na sociálních sítích pak posměšná přízviska. Nejčastěji byly šaty označovány jako zakrývací materiál na střechy po moravském tornádu, které předminulý rok způsobilo markantní škody. Několik vtípků mířilo i od grafika a vtipálka Tomáše Břínka alias TMBK, který opulentní róbu po roce připomněl. Na Instagramu sdílel obrázek, na kterém jsou tři kamiony s označením „RÓBA JITKY ČVANČAROVÉ“. K popisku pak připsal: „Už míří do Varů.“

Jitka to dlouho nenechala bez reakce. Nejdříve se vtipu zasmála a poté sdělila, že se jistě musel jeden kamion ztratit. „To se ale musel jeden ztratit, měly být dohromady 4! Z každé světové strany jeden kus látky! Uff, no, budu muset jít holt z jedné strany nahá! Tak to vám tedy nepřeju..,“ s důvtipem okomentovala příspěvek.

VIDEO: Jitka Čvančarová o proslulých modrých šatech:

Video se připravuje ...
Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání • VIDEO: Markéta Reinischová

Nejen modré šaty: Kdy ještě šokovala?

Nebylo to však poprvé, co na sebe herečka výběrem šatů strhla veškerou pozornost. Jinak tomu totiž nebylo ani v roce 2017, kdy vynesla odvážnou róbu z dílny Natali Ruden. Do očí bijící byla nejen svou výraznou, ostře fuchsiovou barvou, ale také pekelně hlubokým výstřihem.

Ne vždy je ale česká herečka za provokativní šelmu. Jindy je za něžnou krásku či elegantní dámu. Bylo tomu například v roce 2015, kdy oblékla bělostné dlouhé šaty s kulatým výstřihem vysoko u krku, které doplnila tyrkysovou chlupaticí se zavazováním na mašli a stylovými fialovými lodičkami v ostré špičce. V roce 2013 pak ohromila čirou noblesou prostřednictvím černých dlouhých, které zvolila jak na zahajovací, tak i na závěrečnou ceremonii.

Festivalový street style

Jak přesně vypadaly, se podívejte do naší fotogalerie. Tam kromě nich naleznete šaty za posledních sedm ročníků, ale i Jitčinu módu mimo červené koberce. Do ulic lázeňského města volí volné střihy, květinové i pruhované vzory, ale i výrazné barvy.

Elegantní róbu ve stylu celebrit pořídíte za nejlepší cenu na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová